Hoe om te stoppen met Verslaving aan Prescription Pijn Pillen Cold Turkey

Stoppen met recept pijnstillers cold turkey is riskante zaak. Afhankelijk van je niveau van verslaving, kan ontwenningsverschijnselen omvatten epileptische aanvallen, onregelmatige hartslag, matige tot ernstige pijn, warme en koude flitsen, braken en nog veel meer. In bepaalde situaties, zoals naar de gevangenis, een tekort aan medicijnen en het gebrek aan geld, een veilige, medische ontgifting is geen optie. Als u niet in staat om jezelf afbouwen van voorgeschreven pijnstillers zijn, moet u wellicht cold turkey stoppen.

instructies

1 Hier krijg je een recept. Vertel uw arts over het probleem en vragen of ze een medicijn dat ontwenningsverschijnselen verlicht kan voorschrijven. Buprenorfine is een geneesmiddel dat blokkeert hunkeren zonder het produceren van een verdovende hoog.

2 Zie een verslaving specialist. Stoppen met een drugsverslaving heeft zowel fysieke en emotionele symptomen. Je bent waarschijnlijk depressief, boos, angstig en verdrietig te voelen. Een adviseur kan u helpen te werken door middel van deze moeilijke tijd met behulp van cognitieve gedragstherapie. Deze vorm van therapie werkt door het veranderen van de manier waarop je ziet situaties, die op zijn beurt verandert je gevoelens en gedragingen.

3 Vermijd risicovolle situaties. Een van de meest voorkomende oorzaken van het geneesmiddel terugval is verlangen. Hoewel hunkeren te verwachten zijn, kunt u uw wens om het gebruik van drugs door het vermijden van situaties die je wilt hen te minimaliseren. Zelfs als je niet beschikt over een drankprobleem hebben, alcohol verlaagt je remmingen en kan gemakkelijk u hunkert drugs en grot in te nemen van hen. Zich te onthouden van het drinken van alcohol voor ten minste de eerste drie maanden na het stoppen met het nemen van voorgeschreven pijnstillers. Praat met je verslaving specialist over de vraag of het OK is voor u om opnieuw te drinken op een bepaald punt.