Hoe om te stoppen met Pin Worms

Pinworms zijn de meest voorkomende vorm van worm infectie in de Verenigde Staten; Dit is omdat het wordt verspreid van persoon tot persoon en is zeer besmettelijk. Ze zijn een soort ronde worm die alleen in mensen die wonen in de dikke darm, voeding uit het afval dat ons lichaam te produceren. Het is in de late nacht of vroege ochtenduren dat de vrouwtjes te reizen naar de anale opening om hun eieren te leggen; Dit veroorzaakt een jeukende dat veel mensen niet kunnen negeren, vooral kinderen. De wens om de jeuk stoppen algemeen veroorzaakt de besmette persoon in aanraking komt met de eieren komen, verdere verspreiding van de besmetting.

instructies

1 Cut nagels. Lange nagels, zowel aan volwassenen en kinderen, zijn een geweldige plek voor de pinworm eieren te verbergen; dit maakt het gemakkelijker voor de infectie verspreid wanneer de besmette persoon alles heen raakt. Het houden van vingernagels kort niet alleen maakt het onmogelijk voor de pinworms om een ​​huis te maken, maar maakt het ook mogelijk de besmette persoon om alle resterende eieren weg te wassen.

2 Practice Good Hygiene. Sinds pinworms zijn verspreid van persoon tot persoon, maken een extra inspanning om je handen te wassen op een regelmatige basis, vooral na een bezoek aan de winkel of een andere openbare plaats. Handdesinfecterende zoals Germ X zal ook werken in een snuifje.

3 Neem een bad. Als u of uw kind ervaringen jeuk in de anale holte en geloven dat het kan pinworm zijn, een bad nemen. Het water zal helpen verlichten van de jeuk.

4 Was alle beddengoed. Dit is inclusief het beddengoed van iedereen in het huis, als een preventieve maatregel. Het wassen van het beddengoed in heet water zal alle eieren die bestaan ​​te doden en te voorkomen dat de besmetting zich verder verspreidt. U zult dan willen een stap verder gaan en droog ze op hoog vuur in de droger te zorgen dat u uw doel hebt bereikt.

5 Verzamel speelgoed. Neem alle speelgoed en knuffels en leg ze in een vuilniszak, dichten Strakke. De pinworms kan niet overleven, tenzij ze in het menselijk lichaam te leven; als er geen eieren op het speelgoed van uw kind, ze te plaatsen in een plastic zak voor een periode van twee weken moet zorgen van het probleem.

6 Desinfecteer alles. Verdund bleekwater water is de beste manier om het niveau van desinfectie te bereiken. De eerste plaats die u wilt om te beginnen is de badkamer, met name het toilet. Ga verder met deurknoppen, aanrechtbladen, en alles wat u of uw familie komt regelmatig in contact met.