Hoe om te stoppen met Koliek

Het is al teistert ouders eeuwen: Een pasgeboren is rusteloos, verwoed huilen voor langere tijd en schijnbaar pijn, ook al lijkt niets mis te zijn. Het heet koliek, en het beïnvloedt wel 40 procent van de baby --- niet hun ouders noemen. De exacte oorzaken van deze aandoening zijn onduidelijk, hoewel darmgassen is lang gedacht een rol te spelen. Als u een ouder van een kind dat lijdt aan koliek, kunnen sommige tips helpen u en uw baby wat slaap te krijgen.

instructies

Hoe om te stoppen met Koliek

1 Ontlast en gas in de maag van de baby te voorkomen, omdat gas kan bijdragen aan of verergeren koliek. Een manier om dit te doen is om de baby vaak boeren tijdens het voeden. Het voeden van de melk van een baby koe kan irritatie veroorzaken, en er is reden om dat koliek vermoeden kan worden geactiveerd door de moedermelk van een moeder die heeft gedronken koemelk, gekruid voedsel of consumeren potentiële irriterende stoffen, zoals kool, broccoli, uien, alcohol en cafeïne.

2 Gebruik fysieke beveiliging. Het verpakken of met de baby precies kan helpen.

3 Breng warmte aan de maag van de baby. Het is bekend om, maar vergeet dat de huid van een zuigeling gemakkelijk verbrand. Zorg ervoor dat er een laag van bescherming tussen de huid en de warme object.

4 Gebruik repetitieve beweging. Baby's reageren positief op wordt zachtjes geschud, zwaaide of anderszins onderworpen aan een back-en-weer beweging. Soms met de baby terwijl je loopt is alles wat nodig is.

5 Gebruik geruststellende geluiden of trillingen. Niet alleen de oceaan golven en een tikkende klok, maar wasmachines en zelfs stofzuigers zijn bekend om koliek baby te kalmeren. U kunt opnames van zulke witte ruis speciaal ontworpen om koliek te verlichten kopen. (Zie bronnen.)

Hints

  • Als je de moeder van een koliek baby, kan het betalen aan de stress in je eigen leven te onderzoeken. Eén theorie stelt dat stress bij moeders van baby's kan worden overgedragen, wat bijdraagt ​​aan koliek.