Hoe om te Pygeum for Health

Hoe om te Pygeum for Health


Pygeum (Prunus africanum) is zo genoemd omdat deze boom vroeger werd geclassificeerd als pygeum africanum, en de oudere geslacht wordt nog steeds vastgehouden bij de verwijzing naar het kruid voor medicinaal gebruik. Het is afkomstig uit Midden-en Zuid-Afrika en wordt vaak genoemd stinkwood en Afrikaanse pruimen. De volgende stappen zal u helpen beslissen om al dan niet deze herbal supplement te nemen.

instructies

1 Lees over de historische toepassingen van Pygeum. De bast is gebruikt voor duizenden jaren voor de behandeling van blaas en urinaire aandoeningen, vooral prostaathyperplasie (BPH).

2 Denk aan de resultaten van de moderne wetenschappelijke testen. De meeste klinische studies bleek dat pygeum verbeterde de symptomen van BPH. Een uittreksel uit pygeum schors wordt op de markt gebracht onder de naam Pygenil in Italië en Tadenan in Frankrijk. Het gebruik ervan is minder gebruikelijk in de Verenigde Staten.

3 Bestudeer de bijwerkingen van Pygeum. Het is over het algemeen goed verdragen met de zeldzame bijwerkingen zijn constipatie, diarree, misselijkheid en maagklachten.

4 Neem niet meer dan de aanbevolen dosering. De onderzochte doses zijn in het traject van 75 tot 200 mg van een gestandaardiseerd extract eenmaal per dag is. Een combinatie van 25 mg pygeum en 30 mg van de brandnetel wordt ook vaak gebruikt.

5 Neem contact op met een zorgverlener voor het combineren van pygeum met andere geneesmiddelen voor de behandeling van BPH. Het gebruik ervan is nog niet goed onderzocht bij kinderen jonger dan 18 jaar, zwangere en zogende vrouwen of chronisch gebruik van meer dan één jaar.