Hoe om te praten met een arts over Pain

Hoe om te praten met een arts over Pain


Het is belangrijk om te weten hoe u uw arts te praten over de pijn, zodat hij de oorzaak van het probleem kunnen lokaliseren en te behandelen. Hier is hoe u uw gezondheid van de informatie die hij nodig heeft te geven professional.

instructies

1 Laat uw arts weten hoe lang je al lijdt. Patiënten leven vaak met pijn zonder te denken dat het een probleem totdat het duurt een tijdje. U moet lokaliseren wanneer de conditie begon.

2 Vertel uw arts als dit een terugkerend probleem. Denk eens terug in de afgelopen 2 jaar en op te roepen als je hebt meegemaakt soortgelijke pijn. Dan praten over de huidige pijn. Geef aan of de pijn is continu of continu. Merk op elk gedrag dat het zou kunnen leiden. Bijvoorbeeld, als je terug ervaart pijn alleen bij het opstaan ​​uit bed of na zittend in een stoel voor meer dan een bepaalde hoeveelheid tijd, geeft u dat.

3 Toon uw dokter waar het pijn doet. Ze zal je waar je die pijn ongetwijfeld vragen en je moet haar laten weten de exacte gebied waar je het voelt. Leg aan uw arts of de pijn is opgenomen in een gebied of heeft verspreid.

4 Beschrijf de ernst van uw pijn. Uw arts zal waarschijnlijk vragen u om uw pijn een cijfer op een schaal van 1 tot 10, waarbij 1 staat voor geen pijn en 10 is de ergste pijn die je ooit hebt gevoeld. Wees hier eerlijk. Het is belangrijk voor hem bewust van hoeveel pijn je in te maken en als het je is gestopt van deelname aan normale activiteiten.

5 Leg uit wat de aard van de pijn die je hebt gehad. Net zo belangrijk als die laat zien waar en hoeveel pijn het doet is het verhuren van uw arts weten of het een scherpe pijn, doffe pijn of een branderig pijn. Gebruik specifieke bijvoeglijke naamwoorden, zodat de arts begrijpt wat je ervaart.

6 Praat over uw huis pijnbestrijding. Kom naar het kantoor van de arts met een lijst van de medicijnen die u hebt genomen om uw pijn te verlichten en de dosering je hebt te nemen. Inclusief alle over-the-counter medicijnen en kruidengeneesmiddelen. Uw arts moet weten dat je het nemen van deze in het geval ze zijn gecontra-indiceerd voor gebruik met alles wat hij zou kunnen voorschrijven. Leg als je al het nemen van de medicijnen op regelmatige tijdstippen of als nodig is, en in welke mate ze succesvol in het verlichten van de pijn zijn geweest.

7 Kom voorbereid. Breng een lijst met vragen die u wilt beantwoord. Ook notities over uw pijn zodat je niets vergeet, terwijl je in het kantoor van de arts.