Hoe om te ontstekingsremmers voor nekpijn

Nekpijn kan een ernstige medische aandoening die onmiddellijke aandacht vereist geven. Maar als uw medische check-up verwijst naar pijnlijke spieren als de bron van je nek pijn, dan anti-inflammatoire geneesmiddelen voor de tijdelijke verlichting van de pijn kan het antwoord zijn. Of u non-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID's) of corticosteroïden, moeten alle ontstekingsremmers worden genomen zoals voorgeschreven. Uw voorschrijven van geneesmiddelen richtingen zal u instrueren over de dosering frequentie. Over-the-teller geneeskunde richtingen aanbevolen dosering en frequentie en het niveau van de medicatie niet te overschrijden in een periode van 24 uur vermelden.

instructies

1 Of u nu recept corticosteroïden of over-the-counter medicatie hebt gekocht, volg de aanwijzingen voor correct gebruik. In het algemeen zal een label aangeven hoeveel medicatie te nemen en de frequentie waarmee kan worden. NSAIDs, zoals ibuprofen, naproxen en aspirine, worden meestal gegeven om de vier tot 24 uur, afhankelijk van de sterkte en soort pil. Neem niet meer dan de aanbevolen dosering, maar neem het medicijn op basis van uw pijn en binnen de parameters van de instructies. Niet merken en doseringen van pillen mengen. Het is niet aan te raden om meer medicijnen te nemen in een kortere tijdspanne dan wordt aanbevolen noch is het aan te raden om de pillen langer dan aanbevolen duren.

2 Neem pillen bij de aanbevolen tijd met een vol glas water. Niet pillen kauwen of breken ze op. Sommige pillen hebben een enterische coating om de maag te beschermen. Andere pillen zijn time-released, dus het breken van hen zal een negatieve invloed hebben op hun optreden.

3 Gebruik NSAID's of steroïde medicijnen om pijn en ongemak te verlichten. Raadpleeg uw arts als je pijn erger wordt of duurt enkele dagen zonder steeds beter. Als anti-inflammatoire geneesmiddelen niet werken zoals verwacht, is het best om uw arts te raadplegen voor een mogelijke verandering van medicatie of aanvullende behandeling te krijgen.

4 Sommige mensen die NSAID's ervaring bijwerkingen, zoals misselijkheid, bloeden, zweren of een verminderde nierfunctie. Raadpleeg uw arts als u bepaalde aandoeningen, zoals astma, hoge bloeddruk, maagzweren, nier of lever ziekte of als u zwanger bent. Mensen boven de 65 moeten hun arts te raadplegen alvorens anti-inflammatoire geneesmiddelen. Laat uw arts weten als u een bijwerkingen van deze medicijnen.

Hints

  • Stop met drugsgebruik en contact opnemen met een arts als u nieuwe symptomen te ontwikkelen, als de pijn erger wordt, indien roodheid of zwelling aanwezig is, of als een piep in de oren of gehoorverlies optreedt. Onmiddellijk medische hulp inroepen als u een allergische reactie te ontwikkelen.