Hoe om te ontgiften in 24 Uren

Ontgiftende is het verwijderen van toxines en schadelijke stoffen die zich ophopen in het lichaam van dag tot dag eten en drinken. Het maakt niet uit hoe gezond je denkt dat je bent, je nooit te ontdoen van bepaalde stoffen, tenzij u ontgiften. Idealiter wordt dit proces geleidelijk en over een paar weken of een maand gedaan, maar als je niet de tijd hebben voor een volledige detox, kunt u de eendaagse methode te gebruiken en voelen verjongd en toxine vrij.

instructies

1 Was alle groenten en kruiden in een vergiet onder koud water. Verdeel de gemengde groenten in 18 trossen van ongeveer 4 oz. voor elke bos.

2 Blend of het verwerken van een partij van de greens elk uur met voldoende water om het drinkbaar te maken. Stel een timer om u eraan te herinneren dat het tijd is om de volgende drankje.

3 Stel uw koffie of thee faciliteiten tot 3 kopjes koffie te maken. Als u niet beschikt over een timer op uw koffiezetapparaat hebben afgelegd, een kopje per keer.

4 Drink de eerste kopje koffie of thee direct na je wakker wordt in de ochtend. Hebben de eerste glas van gemengde greens, drink een uur na en blijven het drinken van de plantaardige drank tot aan de lunch.

5 Drink het tweede kopje koffie of thee rond het middaguur. U kunt een beetje melk en suiker toe te voegen indien nodig. U kunt onbeperkt kruidenthee te drinken gedurende de dag.

6 Maak de laatste kopje koffie uiterlijk 17:00 zodat het je niet weerhouden slapen. Probeer een beetje vroeger wakker voor het ontgiften, zodat u niet hoeft wakker te laat om het af te blijven.

7 Maak de laatste beker van de greens drink minstens een uur voordat je naar bed. Je vindt jezelf met behulp van de badkamer nogal een beetje, en als je niet wilt dat uw slaap verstoren, is het een goed idee om minstens een uur te voltooien voor het slapengaan.

8 Bereid je voor op een douche bij het ​​borstelen van uw lichaam met een borstel. Terwijl nog steeds droog, borstel voeten, de voorzijde en de achterzijde van de benen. Gebruik een opwaartse slag en wees voorzichtig; moet je zien dode huidcellen slough weg. Doorgaan-up van uw lichaam, het borstelen van je billen, onderrug en de bovenrug en schouders.

9 Bestrijk de voorkant van de armen en onder je armen, borstelen in de richting van de oksels.

10 Borstel de voorzijde van uw lichaam te beginnen met de voorkant van je armen naar beneden. Doe je borst en buik in cirkelvormige bewegingen. Neem een ​​douche met behulp van een loofah spons en een milde zeep met warm water.

11 Was je haar met shampoo en conditioner en spoel als je klaar bent met koud water.

Hints

  • Het is het beste om te doen ontgiften wanneer je thuis bent de hele dag, want je zal moeten worden in de buurt van een badkamer hele dag.
  • Nooit ontgiften zonder de goedkeuring van uw arts.