Hoe om te leren te zweven in het water

Hoe om te leren te zweven in het water


Drijfvermogen is het vermogen van het lichaam in het water te drijven wanneer. Dit gebeurt omdat als uw body mass naar beneden drukt in het water, het gewicht van het water terug drukt, waardoor uw lichaam en float stijgen. Hoe dieper en hoe hoger het zoutgehalte van het water, hoe makkelijker het is hoog blijven. Bij het leren hoe om te zweven, oefenen met een vriend die weet hoe om te zwemmen, zodat u kunt comfortabeler en veiliger in geval van nood te voelen.

instructies

1 Oefenen in een zwembad met een ondiep gedeelte. Ga naar de taille-diep water en lag plat op je rug door te duwen met je voeten. Stop je hoofd naar beneden, kont, en houdt de romp recht, zodat u zich in een horizontale positie.

2 Strek je handen opzij en haal diep adem om je longen te vullen met lucht. Het vullen van de longen met lucht verhoogt je drijfvermogen, terwijl ook zodat u kunt ontspannen en laat de spanning.

3 Blijf in deze positie voor ongeveer vijf seconden en ga dan terug naar staande positie.

4 Herhaal stap 1-4 totdat u comfortabel kunt zweven. Geleidelijk verhogen van de tijd die je besteedt drijvende en beginnen met oefenen in dieper water als je meer zelfvertrouwen.