Hoe om te leren om te doen een Back Flip in Mid Air

Hoe om te leren om te doen een Back Flip in Mid Air


Lenigheid en coördinatie zijn vereist een backflip met succes af te trekken. Terwijl sommige mensen achteruit kunt bladeren terwijl ze hun handen op de grond als basis, kan anderen spiegelen in de lucht met geen enkel deel van zijn lichaam de grond raakt. Leren hoe je een backflip in de lucht te doen vereist toewijding en een goede voorbereiding, samen met de hulp van een ervaren trainer om de kans op letsel te voorkomen.

instructies

1 Neem gymnastieklessen. Hier vind je een ervaren trainer die u kan helpen veilig de juiste spieren die nodig zijn om te verheffen en draai jezelf in de lucht voor een succesvolle flip ontwikkelen.

2 Oefen salto op een grote trampoline om u te helpen wennen aan het aanpassen van uw lichaam in de lucht, zonder te raken jezelf goed verhoogd, omdat de trampoline zal ervoor zorgen dat je genoeg hoogte om met succes te spiegelen.

3 Spring in de lucht meerdere malen per dag om je been kracht te verbeteren en te werken aan het verhogen van uw verticale sprong.

4 Voer een backflip met je trainer en een andere persoon naast je, zodat ze je kunnen vangen en te helpen ervoor zorgen dat u de juiste land zonder jezelf pijn te doen.

5 Herhaal de praktijk met je trainer totdat je een staande backflip consequent kunnen doen door jezelf.

Hints

  • In het begin, altijd werken onder toezicht van een trainer.