Hoe om te leren Kids Basketball Coaching Technieken

Omdat het een mentor van een kind is een lonende ervaring, zelfs als is het maar voor een paar uur per week. Voor veel kinderen die betrokken zijn bij sporten zoals basketbal, kunnen hun coach een positieve invloed leert hen discipline en teamwork op jonge leeftijd. Dus, leren coaching technieken om basketbal te leren is gunstig voor zowel de coach en de spelers op de lange termijn.

instructies

1 Bestudeer elementaire basketbal vaardigheden en oefeningen die elke vaardigheid te benadrukken. De fundamenten om zich te concentreren op zijn bal hanteren, dribbelen, passeren, voetenwerk, lay-ups en defensieve houding. Bronnen te gebruiken om te helpen begrijpen van de basiselementen van het basketbal coaching boeken, jeugd basketbal organisaties, basketbal clinics, ervaren coaches en dvd's.

2 Maak een coaching filosofie die omvat het verschaffen van een veilige fysieke omgeving, het communiceren op een positieve manier, het onderwijs basketbal vaardigheden en de fundamentals, regisseren spelers in een spelsituatie, het helpen van spelers waarde fitness en het helpen van spelers te ontwikkelen karakter.

3 Bepaal coaching doelen. Voor de jeugd sport, ligt de nadruk meestal op het hebben van plezier, het helpen van spelers te ontwikkelen, lesgeven team vaardigheden en het winnen. Blijven positief wanneer het proberen om doelen te bereiken.

4 Herzien en op te nemen verschillende pedagogische technieken om de meest comfortabele coachende stijl te creëren. Een traditionele stijl is te leren en te herhalen boren voor het spelen van games. Het doel van deze methode is om ervoor te zorgen dat de speler kent en heeft een zekere mate van meesterschap voorafgaand aan het proberen om het te gebruiken in een spel-type-ervaring. Een andere stijl van lesgeven is de "games" aanpak die zich richt op het spelen van een spel, leren tactiek en vervolgens het onderwijzen van de vaardigheden. De "games" aanpak helpt jonge spelers te leren hoe en wanneer om hun nieuwe basketbal vaardigheden toe te passen.

5 Praktijk coaching technieken voor de invoering van individuele vaardigheden. Bij het aanleren van een vaardigheid, aandacht krijgen spelers door hen te vertellen de naam van de vaardigheid in een enthousiast, iets harder dan de normale toon en kijken ze in de ogen. Voer de vaardigheid en verklaren het nut van de vaardigheid is.

6 Houd een open communicatie met de ouders. Geef hun contactgegevens, doelstellingen voor het basketbal seizoen, hoe om vrijwilligerswerk te doen voor het team, filosofie op tijd en de bijbehorende kosten te spelen. Het verstrekken van deze informatie op de eerste training moet de basis voor een goede relatie gedurende het seizoen te leggen.

Hints

  • Als je eigen kind is een lid van het team, houdt de coaching en ouderlijke rollen gescheiden en eerlijk te zijn in termen van kritiek, coaching en de speelduur.
  • Neem een ​​EHBO-klasse omdat de coach meestal eerst bereikt de geblesseerde spelers.
  • Maak de praktijk speelt als 3-op-1 of 3-on-2 situaties gericht op de kinderen ervaren succes om het vertrouwen op te bouwen.
  • Niet in verlegenheid brengen de kinderen of negeren suggesties ouders.