Hoe om te koken Snotapen op een Big Green Egg

Hoe om te koken Snotapen op een Big Green Egg

De Big Green Egg is een veelzijdige outdoor fornuis met eigenschappen die het onderscheiden van andere grills. Het is speciaal ontworpen voor gebruik met hardhouten houtskool, die warmer dan briketten verbrandt en voegt een heerlijke rokerige smaak aan je eten. De keramische constructie isoleert de grill en laat het ei tegen temperaturen tot 700 graden Celsius bereikt. Echter, het apparaat heeft een ontwerp-deur die u toelaat om te koken temperaturen te regelen om de gematigde warmte die snotapen moeten nemen. Een biertje bad geeft smaak en houdt de brats vochtig.

Stap 1

Verwijder het rooster.

Stap 2

Vervang de keramische demper deksel met de metalen top die bij de grill kwam.

Stap 3

Vul vuurhaard van de grill met hardhouten houtskool.

stap 4

Open het ontwerp van de deur.

stap 5

Steek de houtskool met een elektrische starter of voedselveilig firestarter materiaal, dat beschikbaar thuis centra en bouwmarkten dat houtskool te verkopen is. Vervang de rooster.

stap 6

Sluit het deksel van de grill van een keer een aantal kolen branden. Open de metalen top om de luchtstroom te handhaven. Verwarm de grill tot de thermometer 350 F. bereikt

stap 7

Plaats de nesten en een stok van boter in een folie pan. Giet genoeg bier in de pan om de nesten te dekken.

stap 8

Zet de pan op het rooster. Sluit de grill deksel.

stap 9

Verhit de pan tot het bier komt aan de kook. Blijven sudderen gedurende 10 tot 15 minuten, of tot de nesten een inwendige temperatuur van 160 graden Celsius bereiken, zoals gemeten met een vleesthermometer. Gebruik ovenwanten om de pan voorzichtig uit de grill.

stap 10

Verplaats de snotapen uit het bier bad aan de grill met een tang. Gril de nesten enkel tot ze bruin aan alle kanten. Terugsturen naar het bier bad.

stap 11

Verminder de grill temperatuur door het aanpassen van de demper deur en metal top. Minder luchtstroom betekent minder warmte. Zet de folie pan aan de rooster aan de nesten warm en vochtig te houden totdat je hen dienen.

waarschuwingen

 • Het openen van de klep volledig na de grill een temperatuur van 400 F bereikt, kan de vlam uit te flare naar u toe. Om het risico op brandwonden te verminderen wanneer u het deksel om uw voedsel te controleren openen, beginnen met het zeer licht te openen. Toestaan ​​dat een kleine hoeveelheid lucht in. Wacht even voor een flare af te nemen voor het openen van het deksel van de rest van de weg.
 • Gebruik nooit lichtere vloeistof aan het licht houtskool in uw Egg. De grill is gemaakt van keramiek, die geur lichtere vloeistof kan absorberen en veroorzaken aan uw voedsel besmetten.

Tips

 • Voor het beste resultaat, grill de nesten met de grill gesloten deksel.
 • In vergelijking met volledig gekookt snotapen, rauwe snotapen vereisen een langere kooktijd in het bier bad.
 • smaak aan het bier bad door sudderen gekookt en verkruimelde bacon, gebakken peper en / of ui of zuurkool met de brats.
 • Draag een lange, zware schort om je romp en benen te beschermen tegen hete vloeistof morsen.

Wat je nodig hebt

 • Hardhout brok houtskool
 • Elektrische houtskool starter of voedselveilig Firestarter materiaal
 • folie pan
 • Tang
 • Ovenwanten
 • vleesthermometer