Hoe om te koken met een Propaan Camp Stove

Hoe om te koken met een Propaan Camp Stove


Propaan kamp kachels geven de camper een betrouwbare methode om te koken. Het kamp kachel wordt gevoed door een kleine propaan bus die hecht aan het fornuis en releases propaan dampen. Deze dampen worden ontstoken onder de roosters van het kooktoestel en de vlam koks wat er op het fornuis. Propaan kamp kachels bieden een veel schonere kookplaat bij het kamperen. Wat propaan kamp kachels zijn uitgerust met windschermen aan beide zijden van de kachel om de vlam tegen de wind te beschermen.

instructies

1 Vouw de benen en het opzetten van de propaan kooktoestel.

2 Sluit de slang mondstuk aan het einde van de slang opknoping van de kachel op het mondstuk van de container met propaan door de neus mondstuk linksom mee vast en kan niet meer worden gedraaid.

3 Draai de knop op de propaan bus tegen de klok om de propaan te stromen in het kamp kachel. Indien de bus een knop heeft, wordt automatisch de stroom van propaan starten wanneer op de buis mondstuk.

4 Druk op de startknop op het kooktoestel tot het klikt. De vonk uit te drukken op deze knop in zal ontbranden de propaan rook en licht de kachel. Als de kachel een instant licht startknop heeft, zet de brander met behulp van de knoppen op de voorkant van de kachel te hoog. Gebruik een grill aansteker om de brander aan te steken.

5 Plaats uw voedsel op het fornuis roosters. Wanneer u klaar bent het koken, draait u de knoppen op de voorkant van het kamp kachel naar de stand uit. Koppel de propaan bus uit de slang mondstuk.