Hoe om te koken Jennie-O Turkije in een Crock-Pot

Hoe om te koken Jennie-O Turkije in een Crock-Pot

Hele kalkoenen van Jennie-O mag niet worden bereid in een Crock-Pot of een soort van slow cooker. Vanwege de grootte van een kalkoen, vindt u de slow cooker te vol en verhogen het risico van door voedsel overgedragen ziekten. Kies de oven-ready borst van Jennie-O te maken in je slowcooker. De borst bevat Jennie-O's Fool-Proof koken tas, een product waarmee je de kalkoen te verwarmen zonder ontdooien, reiniging of kruiden.

Stap 1

Neem de kalkoenfilet uit de vriezer. Verwijder de verpakking van de kalkoen. Laat de kalkoen in de keuken zak bij uw aankoop.

Stap 2

Snijd drie sleuven in de top van het koken tas die de bevroren kalkoenfilet bevat. Elke spleet moet ongeveer ½ inch meten.

Stap 3

Leg de kalkoen in de 5- tot 6-qt. slowcooker. Dek af met de slow cooker deksel.

stap 4

Stel de gewenste temperatuur op de slowcooker. Haal de kalkoen uit de slowcooker na 4 1/2 uur als gekookt op hoog of 6 1/2 uur bij gebruik van de lage stand.

stap 5

Opengesneden het koken zak en verwijder de kalkoenfilet. Reserveer de sappen in de keuken zak om jus te maken indien gewenst.

stap 6

Laat de kalkoen ongeveer 15 minuten rusten. Carve en serveer.

waarschuwingen

  • Laat de kalkoenfilet niet uit de keuken zak voor kruiden of reiniging. De Jennie-O product komt pre-gekruid en schoongemaakt. Kruiden opties omvatten Boter en Knoflook en Herb.

Tips

  • Gebruik een vlees thermometer om de kerntemperatuur te nemen om de kalkoenborst goed gekookt. Het dikste deel van de borst moet 170 graden Fahrenheit te lezen.
  • Draag handschoenen tijdens het hanteren van de kalkoen in de keuken zak. De kalkoen en jus zal zeer heet na uren van het koken zijn.

Wat je nodig hebt

  • 5- tot 6-qt. slowcooker
  • Mes
  • kalkoenfilet
  • vleesthermometer