Hoe om te koken gerookte Bone-In Ham in een Crock Pot

Hoe om te koken gerookte Bone-In Ham in een Crock Pot

Wanneer u een eenvoudige, maar speciale maaltijd idee nodig hebt, is het moeilijk om een ​​gerookte ham te verslaan. Deze hammen zijn al gekookt dus ze hoeven alleen te worden opgewarmd. De slijpstofpot is een ideale methode, want het houdt het vlees sappig en mals. Kies voor een ham die niet weegt meer dan 6 pond. Grotere hammen zal waarschijnlijk niet passen in de slowcooker. Voeg een hartig glazuur, als je wilt, en je hebt een stress-gratis maaltijd gasten zullen herinneren.

Stap 1

Koop een half ham dat niet meer dan 5-6 pond weegt. Een van de belangrijkste uitdagingen in de keuken een ham in de slowcooker is ervoor te zorgen dat de ham past. Een 5- tot 6 pond ham past in een grote slowcooker. Een 3- tot 4-pond ham past in een middelgrote ovale slowcooker. De ham mag niet meer dan tweederde van het fornuis te vullen.

Stap 2

Uitpakken van de ham uit de verpakking. Verwijder de plastic schijf aan de onderkant van de ham. Leg de ham in de slowcooker.

Stap 3

Voeg een beetje van vloeistof aan de slowcooker, zoals ongefilterd, biologische appelsap, water of organisch bouillon.

stap 4

Plaats de deksel op de slow cooker en verwarm de ham op lage gedurende 2 uur, of tot een vleesthermometer in de ham ingebracht registreert 140 graden Fahrenheit.

stap 5

Meng een gezonde glans van ananassap, korrelige mosterd en zoutarm sojasaus, als je wilt. U kunt ook glazuren van onthard gekonfijt fruit, zoals abrikozenjam of zelfs chutney te maken. Verspreid het glazuur over de ham en zet het vuur hoog. Laat het deksel eraf. Kook de ham voor een extra 20 tot 30 minuten, of tot het glazuur dikker en iets gekaramelizeerd.

waarschuwingen

  • Pas de hoeveelheid vloeistof op basis van de grootte van uw slowcooker dus het zal niet overstromen.
  • Niet eten gaar ham of loopt u het risico door voedsel overgedragen ziekte.

Tips

  • Het is nog steeds mogelijk om hammen die zijn gerookt of genezen, maar die zijn niet gaar te vinden. Deze hammen - vaak aangeduid als land hammen, Virginia Smithfield hammen of picknick hammen - zijn meestal grote hammen. In het algemeen zult u niet vinden een klein genoeg om te koken in uw slowcooker. Als je dat doet, hoewel, laten weken in water vooraf aan de zoute pekel te verwijderen. Kook het op een laag met wat vloeistof tot een vleesthermometer in het midden van de ham ingebracht registreert 145 F. Laat de ham rust bij kamertemperatuur gedurende ten minste 3 minuten alvorens te snijden het.

Wat je nodig hebt

  • Ongefilterd biologisch appelsap of organische bouillon
  • vleesthermometer
  • Glaze ingrediënten
  • bedruipen borstel