Hoe om te Kava Kava for Health

Hoe om te Kava Kava for Health


Kava kava (Piper methysticum) is een grote struik die groeit op westelijke Pacific Islands en is geteeld sinds de oudheid. Men gelooft dat deze uit Melanesië en de gedroogde wortels medicinaal gebruikt. De volgende stappen zal u helpen beslissen om al dan niet deze herbal supplement te nemen.

instructies

1 Lees over het historische gebruik van kava kava. Het is gebruikt voor duizenden jaren als ceremoniële drank en het sedatieve effect.

2 Kijk naar de resultaten van de moderne wetenschappelijke testen van kava kava. Het kalmerend effect is goed gevestigd en het was lange tijd beschouwd als relatief veilig en niet verslavend. Er werden echter bezorgdheid over de toxiciteit als gevolg van een aantal lever-gerelateerde sterfgevallen van kava gebruikers in 2001.

3 Bedenk dat kava kava is verboden in Frankrijk, Nederland en Zwitserland. Het Center for Disease Control en de Food and Drug Administration zowel geuit over het gebruik ervan in 2002.

4 Bestudeer de bijwerkingen van kava kava. Als je lijken te lijden schade aan de lever, moet u onmiddellijk medische hulp inroepen. Kava mag niet recreatief worden ingenomen of als u medicijnen gebruikt die de lever aantast.

5 Neem niet meer dan de aanbevolen dosering. Kava supplementen moeten worden gestandaardiseerd tot 30 tot 70 procent kavalactonen. Capsules bevatten 150-300 mg en kunnen 1-3 maal per dag worden ingenomen, dat bij angst. Kava kava mag niet continu gedurende meer dan drie maanden worden genomen.