Hoe om te Horny Goat Weed

Horny Goat Weed of Epimedium, is een siertuin kruid uit Azië en de Middellandse Zee. Het wordt traditioneel gebruikt als een libido booster. Er is weinig onderzoek naar hoe geil goat weed werken, hoewel Dr Ray Sahel, auteur van "Natural Sex Boosters," gelooft dat het kruid verhoogt de neurotransmitters die hormonen kunnen beïnvloeden en heeft flavonoïden die stikstofmonoxide formatie, die doorgaans leidt tot betere erecties te verbeteren . Zowel mannen als vrouwen kunnen het kruid te gebruiken om het libido te verhogen. Raadpleeg uw arts voordat u Horny Goat Weed.

Stap 1

Neem tussen de 250 tot 500 mg horny goat weed elke dag met water. Er is geen standaard klinische dosering van het kruid, maar Sahel heeft geconstateerd dat zijn patiënten ervaren snelle resultaten met deze dosering bereik.

Stap 2

Neem een ​​wekenlange onderbreking voor elke maand dat u neemt Horny Goat Weed.

Stap 3

Pas uw dosering afhankelijk van de resultaten die je krijgt. Sommige gebruikers vinden dat zij ervaren resultaten binnen de eerste week van het gebruik. Sommigen vinden dat hun resultaten zijn minimaal.

waarschuwingen

  • Horny Goat Weed kan je lichaam overstimuleren en kunnen zweten of een verhoging van de lichaamstemperatuur veroorzaken.