Hoe om te herladen de 35 Whelen AI

Hoe om te herladen de 35 Whelen AI


In 1922, James V. Howe van Springfield Armory hals naar beneden de krachtige 0,400 Whelen een 0,35, waardoor de ronde superieure ballistische nummers naar de 30-06. De 0,35 Whelen is een krachtige round staat uitsteken des 250 graan Spitzers bij 2500 fps. Door deze rand op de 30-06, de Whelen een klein maar veilig volgende. De 0,35 Whelen is in staat om alle Amerikaanse spel, met inbegrip van gevaarlijk spel.

instructies

1 Stel de pers op een vlakke ondergrond, en klem het naar beneden.

2 Wrijf de schelp die moet worden geladen op de geoliede pad, zorg ervoor om te voorkomen dat het oliën van de schouder van de behuizing.

3 Steek de 0,35 Whelen shell houder in de bodem van de pers. Hierdoor kan de druk op om de 0,35 Whelen shell tegemoet te komen.

4 Neem een ​​0,35 Whelen shell en centreren in de schelp houder. Laad de primer seater met primers en zachtjes druk op een primer in elke beschikbare shell.

5 Met behulp van het poeder schaal meet eenenzestig korrels van H335 poeder. Borg precies dit bedrag, met behulp van het poeder dispenser, in elk shell. Wees er zeker van te raadplegen bijgewerkte Speer herladen van gegevens naar de juiste korrel storting te garanderen.

6 Laad de dobbelsteen set op de pers, vast te draaien goed.

7 Druk op en plaats een korrel 180 Speer kogel in elk shell door het centreren van een kogel in elk shell en stevig naar beneden te trekken op de pers handvat zodat elke kogel is effectief gezeten. Wees er zeker van te raadplegen bijgewerkte Speer herladen van gegevens naar de juiste kogel diepte te garanderen.

Hints

  • Raadpleeg Speer herladen Charts officiële ballistische informatie.
  • Zorg voor een veilige omgeving herladen door het scheiden van chemische stoffen en poeders.
  • Laat nooit enige vorm van ontsteking in het herladen milieu.
  • Draag altijd een veiligheidsbril.
  • Raadpleeg altijd de instructies van de herladen sterft, poeders en kogel fabrikant.
  • Nooit rook en herladen.