Hoe om te gaan Van een Gut naar een Six-Pack

Hoe om te gaan Van een Gut naar een Six-Pack


Vet rond de buik, ook bekend als een "bierbuik," is het product van het verwaarlozen van uw dieet en niet deel te nemen aan een regelmatige lichaamsbeweging routine. Als je probeert om je maag in six-pack vorm te komen, moet u een drastische verandering van levensstijl te maken om u te helpen uw doelen te bereiken. Omdat het onmogelijk is om het vet af alleen je maag te verwijderen, deelnemen aan full body cardio en krachttraining workouts dat zal op zijn beurt, het verbeteren van het uiterlijk van uw buik.

instructies

1 Verbranden de lagen van vet dat je buikspieren te dekken. Om dit te doen, moet je cardio-training op te nemen, zoals fietsen, hardlopen of zwemmen, in uw oefening routine. Cardio verbrandt veel calorie├źn, die op zijn beurt verbrandt vet.

2 Omvatten regelmatige krachttraining oefeningen samen met uw gewone cardio routine. Krachttraining verbrandt calorie├źn, maar ontwikkelt ook je spiermassa die je stofwisseling en vetverbranding vermogen toeneemt. Afgezien van gewichtheffen, ab workouts zoals crunches, sit-ups en planken om u te helpen de spieren in de maag gebied te ontwikkelen.

3 Sla de fast food, bier en zoete lekkernijen. Overtollig vet op het lichaam is een aanwijzing van hoge insulinespiegels. Eet voedsel dat deze niveaus in toom te houden, zoals vers fruit, eiwitten en volle granen. Sla suikerhoudende voedingsmiddelen, verzadigde vetten en bewerkte voedingsmiddelen die alleen zal toevoegen aan uw vetgehalte.

4 Ijverig met uw voeding en lichaamsbeweging routine. Het verliezen genoeg gewicht om spier definitie te laten zien is geen gemakkelijke taak, en zal veel tijd en toewijding. Beloon jezelf gemotiveerd te houden, of houden een dagboek bij om uw conditie vooruitgang te volgen.