Hoe om te gaan Van een Binnenboord een Outboard

Hoe om te gaan Van een Binnenboord een Outboard


Er zijn vele voordelen van het hebben van een inwendige motor, maar soms de wendbaarheid en draagbaarheid van een buitenboordmotor voorkeur boven de snelheid en betrouwbaarheid van de binnenste. je binnenboord te vervangen door een buitenboordmotor is een optie als je wilt om de behendigheid van uw boot te verbeteren. Wat u moet weten is dat het proces is vrij ingewikkeld en vergt het verwijderen van de binnenste, het boren van de romp, builen een beugel en het installeren van de buitenboordmotor.

instructies

1 Zoek de motorkap aan de achterzijde romp. De meeste engine covers hebben een paar bouten die moeten worden ongedaan gemaakt. Verwijder de kap. Verwijder alle kabels en bedrading aangesloten op uw binnenboord motor. Verwijder de binnenboord van binnenuit de motorruimte en leg het op uw terras.

2 Houd de tegenslag beugel tegen de achterzijde van de romp. Markeer de plaatsen waar de bouten moeten gaan op de romp. Boor een 2-inch gat voor elk van de merken.

3 Laat een helper staan ​​op het dek van de boot, die de beugel op zijn plaats over de romp als het hangt buiten terwijl u rijdt de bouten door vanaf de pier. Loctite op de schroefdraad, indien gewenst, voordat je de noten op.

4 Bevestig uw buitenboordmotor op de beugel door het rijden bouten door de corresponderende gaten. Volg de instructies die bij de beugel kwam. Als u uw eigen buitenboordmotor maakte, het bouwen van een nieuw geval voor de motor en boor gaten als dat nodig is. Als u na het vastschroeven van uw motor op, je nog steeds het gevoel dat het te zwak is, kunt u de zaak gelast in de houder waar de zaak raakt de bars.

5 Bind het stuur omlaag tegen de romp of stok het door het roer post, afhankelijk van het type van buitenboordmotoren. Als je de helmstok door de roersteven vastzit, zorg ervoor dat u de stekker of pet het gat in de roerkoning, zodat uw boot niet lekt.

6 Route enige macht kabels en leidingen als dat nodig is. U kunt de originele bedrading pad van de binnenboord te volgen. U kunt in staat zijn om de bestaande bekabeling te gebruiken om uw buitenboordmotor lopen, maar check de specificaties voordat je het probeert. uitsluitend bestaande bedrading als deze dezelfde dikte en materiaal als de bedrading die de buitenboordmotor kwam.