Hoe om te gaan Upwind Kiteboarding

Hoe om te gaan Upwind Kiteboarding

Van het skateboarden, surfen, snowboarden en kiteboarden, slechts een kiteboard biedt u de mogelijkheid om te bewegen in elke richting u hebt gekozen. Een skateboard zal je niet dragen up-hill voor lang. Je kunt niet surfen in de wal, dan terug naar de deining. U kunt een snowboard niet rijden naar de top van een berg. U kunt echter de wind bewegen - terug naar waar je begonnen - op een kiteboard. Net als een zeilboot upwind overstag gaan - terwijl je niet direct in de wind kan gaan - kunt u zig-zag heen en weer naar de grond te krijgen en terug te keren naar waar je begon.

Stap 1

Hoe om te gaan Upwind Kiteboarding

Laad de lijnen met spanning. Stel de lijnen op een 60 graden hoek ten opzichte van het water. Als de hoek van de lijnen groter is dan 60 graden, trekken aan de lijn in uw lead de hand te vlakken de lijnen. Als de hoek van de lijnen van de kite is minder dan 60 graden - te dicht bij het water - trek aan de achterkant lijn naar de kite te verhogen.

Stap 2

Dood uw snelheid door te leunen terug op het bord - aan de rand achter u in verband met de vlieger. Graaf de achterkant in het water om de kit zwaaien naar de voorkant van je board waarop de vlieger plaatst op de drempel van het raam wind - het gebied dat de grootste wind rem op je kite creƫert. Zet 80 pecent van je gewicht op je achterste voet door uw achterste been buigen en het strekken je voorste; de actie graaft de staart van de raad van bestuur in het water en wijst de raad van bestuur upwind tot een grotere mate. Om verder te accentueren de loting van de vlieger in de wind venster drempel, draai je je heupen in de wind - in de richting van de voorste helft van de achterkant, in de richting van de boeg van het bord.

Stap 3

Trek aan de controle lijn die het dichtst bij je achterste voet naar de kite op te wekken en de luchtweerstand te verminderen als je overstag en de rem op de kite te groot wordt dat het begint te slepen je naar beneden wind. Als je de kite te verhogen, graaf je rug rand in het water, totdat je begint weer omhoog te bewegen wind, laat de kite terug naar 60 graden door te trekken op de voorkant controle lijn om overstag te herbeginnen.

stap 4

Trim je kite om uw snelheid te controleren. Pak de "macht" lijn gelegen aan de trim loop - die is gevonden tussen de twee stuurlijnen - en trekken om de hoek tussen de kite en je board te verhogen en het scheppen van meer slepen, wat meer snelheid betekent. Pak de "depower" lijn - ook op de trim loop - en trek erop om de relatieve hoek tussen de vlieger en de raad van bestuur te verminderen en luchtweerstand te verminderen.

Tips

  • Houd de vlieger zo dicht mogelijk bij de wind venster mogelijk om je tegen de wind in te maximaliseren. Houd je kite op 60 graden ten opzichte van het water of lager voor maximale up-wind versnelling. Alleen verhogen het boven 60 graden als de vlieger verschuift weg van het raam wind en begint te slepen je naar beneden wind.