Hoe om te gaan Tubing op de rivier Delaware

De Delaware River raakt verschillende staten. Het zorgt voor een natuurlijke grens tussen Delaware, Pennsylvania, New York en New Jersey. Haar natuurlijke schoonheid maakt het een ideale bestemming voor iedereen die in het noordoosten die wil om tubing te gaan.

instructies

1 Plan een slang vakantie tijdens het seizoen. De meeste parken en toeristische plekken langs de rivier Delaware entertainen gasten tussen het voorjaar en de zomer maanden. Terwijl u zult in staat zijn om tubing te gaan op elk moment van het jaar, is het makkelijker om een ​​slang reis met de hulp van een toeristisch-vriendelijke coördineren "float huis."

2 Reserveer uw tubing reis vroeg, vooral tijdens de meest populaire maanden. Veel vlotter huizen vereisen reserveringen om ervoor te zorgen dat de juiste apparatuur en het personeel staat voor u klaar.

3 Plan uw reis slang tussen de middag en 17:00 dus u kunt er op de rivier tijdens de hete uren met daglicht.

4 Pak alle benodigde voorraden en uitrusting voor vertrek naar uw tubing reis. Breng snacks, dranken, een koeler, handdoeken en tal van zonnebrandmiddelen. Terwijl u in staat zijn om deze items te kopen tegen een float huis of toeristische-vriendelijke supermarkt, zult u waarschijnlijk een premie betalen prijs.

5 Selecteer het juiste vlotter voor tubing. Huur kleinere buizen voor kinderen of om uw koeler op te slaan. U kunt kijken voor binnenbanden met kunststof ringen bevestigd, zodat u kunt uw riem binnenbanden samen om een ​​caravan te vormen.

6 Plan een tijd voor een pendelbus om u te ontmoeten op uw bestemming punt. Na een paar uur op de rivier, zul je uiteindelijk mijl van waar je begonnen bent. Je hebt een shuttle service moet je terug naar de vlotter huis te brengen.

7 Voer de rivier bij een aangewezen startpunt. Leunen in de binnenband en geniet van de reis. Leg in de buis van de doughnut hole, zodat je lichaam blijft drijven terwijl uw handen, voeten en billen mogen bungelen in het koele water.

8 Terugkeer elke tubing apparatuur die u hebt gehuurd en het vrijmaken van uw waarborgsommen. Veel vlotter huizen zullen douches en restaurants bieden voor u om schoon te maken en op te laden na een dag op de rivier.

Hints

  • Onderhandelen over een speciale prijs door het boeken van een reservering voor een grote groep. Veel vlotter huizen gebruiken scherp geprijsde tarieven om groepen aan te trekken. Bel van tevoren of ga naar huis drijven websites om te zien of je in aanmerking komt voor een gereduceerd tarief.
  • Draag altijd een reddingsvest, terwijl drijvend op de rivier. Zelfs als het water ondiep is, kan stromen maken het moeilijk om je hoofd boven water te houden moet je binnenband kapseizen. Float huizen zullen reddingsvesten beschikbaar voor huur hebben.