Hoe om te gaan naar een Milwaukee Bucks Game

Als je van sport en wonen in de Midwest, zult u niet ver te reizen om naar een Milwaukee Bucks Game. Er gaat niets boven het zien van een Milwaukee Bucks leven spel. De Bradley Center is de thuisbasis voor de Milwaukee Bucks en biedt een scala van ruime zitplaatsen voor het geld.

De Milwaukee Bucks onder meer luxe dozen en zitplaatsen voor bedrijven en groepen. Flatscreen-tv's zijn geplaatst in de hele arena en op alle verdiepingen, zodat u niet een van de Milwaukee Bucks spel zal missen.

De Milwaukee Bucks zorgen voor hun fans door het aanbieden van auto parkeren op het terrein en in de buurt, en een aantal buslijnen die direct naar de deur. Als je naar een Milwaukee Bucks, zult u drukte relatief eenvoudig te navigeren en vriendelijk te vinden.

instructies

1 Beslis wanneer u wilt gaan naar een Milwaukee Bucks spel. Milwaukee Bucks team schema's, prijzen en ticket informatie kan online op de in het gedeelte Bronnen die volgt vermeld website te vinden.

2 Meld je aan voor de Milwaukee Bucks e-mailing list op hun website te vinden in de sectie middelen van dit artikel. Het is gratis om mee te doen en zal u helpen bij het plannen als je zou willen gaan naar een Milwaukee Bucks spel. Emails kunt u ook waarschuwen om geld te besparen biedt.

3 Koop uw Milwaukee Bucks Game tickets wanneer u besluit om te gaan. Tickets zijn online verkrijgbaar via ticket makelaars of aan de kassa. Een andere optie als je te gaan is op te splitsen Bucks seizoenskaarten met anderen, zoals bedrijven, familie of andere groepen om geld te besparen en ga naar meer Milwaukee Bucks games. Je zou kunnen gaan naar een Milwaukee Bucks spel samen met uw favoriete restaurant, health club of andere zaken. Als een bonus, zul je vaak geld te besparen op Milwaukee Bucks tickets voor dat spel en voedsel of transport te ontvangen.

4 Park aan de Bradley Center wanneer je naar een Milwaukee Bucks spel. Je zult in staat zijn om sneller te vertrekken als je niet parkeren in het Bradley Center parkeergarage naar hogere niveaus, maar gebruik een straat parkeerplaats. Parkeertarieven voor games zijn vergelijkbaar in de nabijheid van het centrum. Gebruik debet, credit cards of contant geld aan parkeergeld te betalen. Een andere optie om naar een Milwaukee Bucks spel is het gebruik van het openbaar vervoer.

5 Zoek uw plaatsen; houd je Milwaukee Bucks spel ticket stubs handig. Dit zal een waardevolle troef in het geval dat u uw locatie vergeten of een bode vraagt ​​om uw ticket stub. U kunt bodes om assistentie vragen in het hele Milwaukee Bucks spel. Kaartjesstomp kan ook helpen bespaart u geld op toekomstige aankopen.

6 Zoek leveranciers en toiletten voor de Milwaukee Bucks Game begint. Vergeet niet om het toepassingsgebied dat specialty goederen of etenswaren en de aankoop van Milwaukee Bucks Game, NBA of sport memorabilia. Lijnen voor deze items zijn kortst tijdens kwartaal time-outs en de langste tijdens de rust. Milwaukee Bucks leveranciers kunnen verkopen beëindigen in het laatste kwartaal van het spel.

7 Gebruik een verrekijker als je zit in het bovenste niveau als u naar een Milwaukee Bucks Game. Deze zijn van onschatbare waarde. U kunt ook het spel actie op de oversized TV te bekijken in het midden van de rechtbank. Vergeet niet om interessante feiten over de Milwaukee Bucks team te krijgen.

8 Geniet van de entertainment en wedstrijden gehouden in de Milwaukee Bucks spel. Voer wedstrijden en deelnemen aan mini-games, en dit kan onder meer proberen om coupons en T-shirts te vangen. Neem deel aan tekeningen en wedstrijd gehouden voor de Milwaukee Bucks team objecten, waaronder spel kaarten.

9 Blijven na de Milwaukee Bucks spel als je graag een Milwaukee Bucks-speler handtekening. Er zijn aangewezen signeersessies nadat de meeste Milwaukee Bucks games.

Hints

  • Neem zoveel spel foto's als je wilt, maar video's zijn niet toegestaan.
  • Sla uw kaartjesstomp, zoals u wellicht nodig om uw stoel of als bewijs van aankoop te vinden.
  • Breng uw ID als je alcoholische dranken zal kopen. U kan worden gevraagd voor het, ongeacht de leeftijd.
  • Als je in de buurt zitten, wees alert van het spel, zoals ballen kunnen gaan in drukte.