Hoe om te gaan met voorkomende virussen

Hoe om te gaan met voorkomende virussen


Voorkomende virussen in ernst variƫren van een loopneus aan afschuwelijke hoest, en soms zelfs braken en diarree. Hoe veelvoorkomende virussen te behandelen hangt af van wat de symptomen aanwezig en behandelen hen individueel zijn. De meeste van de symptomen zijn gemakkelijk te behandelen thuis.

instructies

1 Verlaag koorts door het nemen van over-the-counter koorts verloopstukken zoals natrium naproxen en ibuprofen.

2 ontlasten hoofdpijn of pijn in het lichaam met behulp van een over-the-counter pijnstiller. Als ook het behandelen van koorts, neem dan de enkelvoudige dosis ibuprofen of naproxen natrium.

3 Zorg voor voldoende rust en vloeistoffen. Voorkomende klachten wanneer die lijden aan een virus zijn vermoeidheid, zwakte en extreme uitputting. Het geven van het lichaam de rest het wil en nodig heeft, is erg belangrijk voor herstel.

4 Gebruik een decongestivum. Als de symptomen zoals een verstopte neus of loopneus aanwezig zijn, decongestiva verlichten een deel van het ongemak.

5 Behandel een zere keel met een verdoving. Deze komen in sprayvorm. Ook goed zijn keelpijn druppels die een verdoving bevatten.

6 Neem een hoest onderdrukt en slijmoplossend bij hoest. Expectorantia breken borst congestie, helpen om hem eruit te halen. Onderdrukkende stoppen met de drang om te hoesten, waardoor slapen mogelijk. Hoestdragees een onderdrukker en behandelen hoest gedurende de dag sinds hoest medicijnen zonder slaperigheid.

7 Zie een arts als griepachtige verschijnselen, zoals een zeer hoge koorts of een ernstige pijn in het lichaam aanwezig zijn. Als het de griep, geneesmiddelen zoals amantadine of rimantidine genomen 24 tot 48 uur nadat de symptomen beginnen kan de duur van de griep verkorten, en het verminderen van de ernst.

8 Gebruik een anti-diarree medicijnen als dat nodig is. Diarree is een symptoom van uitdroging, dus zorg ervoor om meer te drinken, en vervang verloren elektrolyten.

Hints

  • Als de klachten ernstiger worden op elk gewenst moment, of als ze meer dan een paar dagen, een arts waarschuwen. Voorkomende virussen kan leiden tot infecties, die moeten worden behandeld met antibiotica.