Hoe om te gaan met pijnlijke spieren tijdens de training

Een goede workout voelt verfrissend. Een zere lichaam de volgende dag (of, erger nog, de dag na die) voelt zich niet zo goed. Iedereen die gebruik heeft gemaakt kent de pijn van pijnlijke spieren na een bijzonder intensieve training. In feite zijn veel atleten van mening dat soreness een teken te hebben out werkte goed. Voor degenen die niet willen dat de pijn nadat we onze winst hebben gemaakt, zijn er een aantal stappen te nemen om het te minimaliseren "workout kater."

instructies

training Day

1 Engage in een goede cooling-down sessie na de training. Dit moet onder meer licht herhalingen van uw hef- bewegingen en ten minste 20 minuten van het uitrekken van de gebieden die u verricht.

2 Sla de hot tub. Post-training spierpijn veroorzaakt door dezelfde microscopische tranen die spiergroei veroorzaken. Warmte zal ontsteking, die die tranen verergert en maakt de pijn erger veroorzaken.

3 Drink minstens 16 liter water onmiddellijk na de training.

4 Neem de aanbevolen dosering van ibuprofen. De anti-inflammatoire eigenschappen zal bijdragen tot het verminderen van de schade aan uw spieren. Drink nog eens 16 liter water met je pijnstillers.

5 Eet een banaan. Kalium helpt bij de wederopbouw van uw spieren en zal uw herstel te versnellen. Ook kan ibuprofen maagklachten veroorzaken, zodat een zetmeelrijke snack kan u helpen om dat te voorkomen.

6 Wanneer de training was bijzonder zwaar toepassing ijs op de aangetaste spieren gedurende 10 tot 20 minuten. Houd een dunne doek tussen het ijs en de huid.

De ochtend erna

7 Blijven om jezelf regelmatig hydrateren de hele dag door. Resterende gehydrateerd helpt bijna elk systeem in uw lichaam, met inbegrip van degenen die verantwoordelijk zijn voor genezing en herstel.

8 Eet een banaan, en neem een ‚Äč‚Äčandere dosis ibuprofen. Beide chemische behandelingen zijn net zo belangrijk op de tweede dag.

9 Engage in wat licht die zich uitstrekt van de getroffen spiergroepen. Niet agressief deze stretching, agressief rekken kan de spieren scheuren op dezelfde wijze als de oorspronkelijke training. werken gewoon zachtjes aan uw bereik van de beweging te verbeteren.

10 Overweeg een "haar van de hond" oplossing. Het zou pijn doen, maar voorzichtig herhalen van de bewegingen van je training zal snelheid die u helpen bij het herstel. Doe niets inspannende niet - net beweeg je lichaam op dezelfde manier als in de training deed. Als je pijn van het lopen bent, maak een wandeling. Als je pijn van biceps krullen, buigen bent en plooi je armen een paar dozijn keer.

Hints

  • Als de pijn ernstig is of blijft onverharde langer dan drie dagen, zou je zelf hebt gewond tijdens de training. Een gespannen of verrekte spier kan net als een spier dat is gewoon pijn van een training te voelen. Raadpleeg uw arts als de pijn ernstig beweging beperkt of niet lijken te verbeteren.