Hoe om te gaan met het lichaam van acne tijdens de zomer

Body acne, terwijl meer discreet dan gezicht acne, is nog steeds een frustrerend probleem, vooral tijdens de zomermaanden, wanneer we minder worden gedekt door onze kleding. Voordat u verdragen een zomer van verstopt onder t-shirts in het zwembad of het vermijden van situaties die vereisen blootgestelde huid, check out de volgende stappen uit om erachter te komen hoe je kunt omgaan met het lichaam van acne deze zomer.

instructies

1 Voorkom lichaam acne door het dragen losjes fit kleding. Atleten moeten dragen vochtafvoerende stoffen, zoals Under Armour, vochtig, bezwete kleren die bacteriën uit vastklampen aan de huid en de poriën verstopt bevatten voorkomen.

2 Douche vaak. Het ergste wat je kan doen is zitten rond in uw zweet de hele dag. Baden zo spoedig mogelijk, zodat de bacterie geteisterde zweet heeft minder tijd om in je poriën en uw huid irriteren.

3 Behandel vlekken met tea tree olie voor een all-natuurlijke antibacteriële aanpak. Tea tree olie kan worden gevonden in de meeste drugs of supermarkten. Breng het rechtstreeks op de geïrriteerde huid met een watje.

4 Exfolieer de dode huidcellen van uw huid glad en vrij van verstopte poriën te houden. Als uw huid te gevoelig is geïrriteerd met een lichaam loofah of over-the-counter exfoliërende reiniger te zijn, toe te passen een Alpha-Hydroxy moisturizer na het douchen.