Hoe om te gaan met een Pavement Scrape

Hoe om te gaan met een Pavement Scrape


Een schrapen van bestrating kan veel pijn doen, en extra zorg moet worden genomen, omdat het kleine stukjes van rock en vuil kan achterlaten in de wond. Het schoonmaken van de wond lijkt vaak pijnlijk, maar noodzakelijk. U bent misschien geneigd om het schrapen met antibiotica zalf en een verband te dekken, en wachten tot het te genezen. Dit zal leiden tot meer pijn uiteindelijk een infectie kan develp. Hoewel het proces pijnlijk zijn, de enige manier om infectie te voorkomen is de wond grondig te reinigen en schoon te houden totdat deze zich kan herstellen.

instructies

1 Laat het bloeden te stoppen. De meeste schaafwonden het bloeden te stoppen op hun eigen. Solliciteer lichte druk met een warme, vochtige doek indien nodig.

2 Reinig de wond en het gebied eromheen met warm water en zeep. schrobben nooit een wond, omdat dit het kan irriteren. Gebruik sterke waterdruk indien nodig voor het reinigen van de wond.

3 Gebruik een pincet te tillen uit steentjes en ander vuil, maar niet te graven in de wond. Een bezoek aan een arts als u al het vuil niet kunt verwijderen door wassen en met een pincet, omdat puin infectie en littekens kunnen veroorzaken.

4 Bedek de schrapen met antibiotica zalf en een verband. Verander de dressing dagelijkse of als het nat wordt.

Hints

  • Waterstofperoxide helpt in eerste instantie schoon schrapen, maar zal genezing vertragen in de lange termijn.
  • Bezoek de arts als de wond opzwelt, rood of verhogingen van de pijn. Het kan worden ge├»nfecteerd.