Hoe om te gaan met een gebrek aan genegenheid Vanuit een Girlfriend

Hoe om te gaan met een gebrek aan genegenheid Vanuit een Girlfriend

Een gebrek aan affectie van de ene partner kan een echte spanning op een relatie, als de andere persoon onbemind, ongewenste of eenzaam voelen. Als je vriendin niet is affectie tonen aan u, zijn er een aantal factoren die zouden kunnen worden verweten. Houd in gedachten dat mensen op verschillende manieren uit te drukken affectie, en deze kunnen verschillen tussen mannen en vrouwen. Het hoeft niet alle harten en bloemen voor iemand te diep voor je zorgen.

Kijk naar wat ze doet

Mensen hebben een voorkeur voor de manier waarop ze geven en genegenheid te ontvangen, volgens Dr. Gary Chapman, auteur van "The Five Liefde Talen: The Secret to Love dat duurt." Hij geeft quality time, woorden van bevestiging, geschenken, handelingen van de dienstverlening en fysieke aanraking als verschillende vormen van liefde uit te drukken. Kijk eens naar al deze gebieden om te bepalen hoe je vriendin communiceert genegenheid die u hebt gemist. Als ze je niet zoenen of fluisteren lieve woordjes, ze koken, koop je ondergoed, of kijken naar het balspel met u?

Kijk naar wat ze niet te doen

Vrouwen ook hun liefde in termen van wat ze niet doen, meer nog dan mannen uit te drukken. Vrouwtjes liefde en genegenheid voor hun partners door minder assertief en minder dominant, volgens een universiteit van Texas in Austin studie over in "liefde kent Geen Geslacht Difference" door Barbara Bronson Gray, gepubliceerd in Persoonlijkheid en Sociale Psychologie Bulletin geschreven. Het nieuws kan mannen, die over het algemeen genegenheid tonen door het initiëren van seks, het delen van taken, of het doen van gezamenlijke vrijetijdsbesteding verdoven. Als uw vriendin kunt u meer dominante in de relatie te zijn, dat zou kunnen betekenen dat ze worden aanhankelijk.

Bespreek het

Als u geen tekenen van genegenheid kan herkennen, de volgende stap is om te praten. Benader het onderwerp als er geen andere afleidingen, en beginnen met het gesprek zonder schuld te geven van uw partner, de Nationale Healthy Marriage Resource Center adviseert in "A Game Plan voor effectieve communicatie." Beschrijf het probleem in termen van hoe het voelt voor u, met een specifiek voorbeeld om je punt te maken. Een goede verklaring zou kunnen zijn: ". Ik voel een afstand tussen ons op het moment dat ik denk dat het is alweer een maand geleden dat je me laatst omhelsde." Luister goed naar haar reactie.

Maak het

Als je vriendin opent over wat precies de oorzaak is van haar te koud zijn, dan is dit je kans om het te repareren. Als ze een probleem dat je kunt oplossen niet identificeren, haar toen vertellen wat u wilt gebeuren, zodat de situatie verbetert. Wees positief en specifieke, zoiets te zeggen als: ". Ik hou van je, en ik moet in staat zijn om u te houden Zou het OK om een ​​dagelijkse knuffel na het diner? ' Vragen om uw wensen te krijgen ontmoette is niet een gegarandeerde oplossing, maar opent de communicatiekanalen. Eerlijk met je partner kan alleen maar ten goede aan de relatie.