Hoe om te gaan met een Adderall Addiction

Adderall is een recept stimulerend vaak voorgeschreven om de onoplettendheid en impulsiviteit geassocieerd met attention-deficit hyperactivity disorder (ADHD) te verlichten. Het wordt ook gebruikt bij narcolepsie, die een ziekte gekenmerkt door oncontroleerbare aanvallen van slaap. Omdat Adderall omvat stimulantia dextroamphetamine en amfetamine, kan het gewichtsverlies en meer energie maken wanneer misbruikt. Er zijn vele gezondheids-en juridische risico's verbonden aan het misbruiken recept stimulerende middelen zoals Adderall, maar er zijn manieren om te gaan met en zelfs te herstellen van een verslaving.

instructies

1 Realiseer je dat je zou kunnen sterven aan een Adderall verslaving. Hartaanvallen, gevaarlijke pieken lichaamstemperatuur en beroerte kan gevolg zijn van het teveel van het genotmiddel. Verpletteren, snuiven en het injecteren van het geneesmiddel maakt het overlijdensrisico nog hoger.

2 Vraag iemand om hulp - of het nu een familielid, vriend, werkgever, professor, arts, therapeut of andere verantwoordelijke individu. Schaam je niet, zelfs als je de drugs kocht illegaal. Het doorbreken van de stilte is een sleutel tot het beƫindigen van elke drugsverslaving. Hoewel er geen medicijnen om iemand te helpen stoppen met het misbruiken Adderall, er zijn steun beschikbare middelen.

3 Woon vergaderingen van groepen zoals Anonieme of SMART Recovery voor meer informatie over het omgaan met Adderall verslaving. Deze bijeenkomsten zijn gratis, niet-lidmaatschap niet verplicht in een bepaalde religie en zijn vertrouwelijk.

4 Voer intramurale behandeling met geneesmiddelen als u niet in staat om te gaan met Adderall verslaving zonder uitgebreide hulp zijn. U kunt programma's via de federale overheid website Substance Abuse Treatment Facility Locator, uw arts, universiteit, kerk, werkgever, een lokale kliniek of sociaal-consultancy te vinden.

5 Ga naar een therapeut regelmatig als je niet al een hebt. De Mayo Clinic beveelt individuele psychotherapie als een sleutel tot het omgaan met drugsverslaving.

6 Vraag uw arts of andere beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg over het krijgen van een grondig psychiatrisch onderzoek. Degenen die in intramurale drugs behandelprogramma's meestal krijgen een. Als u omgaan met een Adderall verslaving zonder opname, zorg ervoor dat alle onbehandelde psychische aandoeningen worden blootgelegd. Depressie is een belangrijke factor die leidt tot allerlei drugsmisbruik. Als u voorgeschreven antidepressiva, moet u ze regelmatig te nemen om maximaal voordeel te ontvangen.

Hints

  • Vergeet niet dat er drugs naast Adderall en verwante stimulerende middelen die kunnen helpen bij de behandeling van ADHD en / of narcolepsie, als dit was de reden waarom u begonnen met het nemen van de drug in de eerste plaats. U kunt nog steeds kwaliteit geestelijke en lichamelijke gezondheid zorg krijgen, zelfs na het worstelen met een Adderall verslaving.