Hoe om te eten voor Alkaline

Hoe om te eten voor Alkaline


Het eten voor alkalische verwijst naar een dieet poging om meer alkalisch produceren items te introduceren in uw regime. Het menselijk lichaam heeft een ingewikkeld evenwicht van de pH om gezond te blijven. De introductie van overmatig-zuurvormende voedingsmiddelen dreigt dit evenwicht. Zo kan alkalisch vormende voedingsmiddelen de gezondheidsrisico's verbonden aan overmatige lichamelijke zuur weg te nemen en keert u terug naar een optimale gezondheid en fysieke prestaties.

instructies

1 Maak onderscheid tussen zuurvormende en alkalische vormende voedingsmiddelen. De voormalige zijn vaak brood, melk en andere zuivelproducten, vlees en dranken zoals frisdrank en alcohol. In plaats daarvan, om te eten voor alkalische formatie, moet je meer groene groenten te consumeren, samen met items zoals op basis van soja voedingsmiddelen, taug√© en zaadvari√ęteiten.

2 Zorg voor een alkalisch-zuur vergelijkingstabel. Een van deze, zoals de een op balance-ph-diet.com geeft u een uitgebreid overzicht van welke voedingsmiddelen om uit te zoeken, matige en te voorkomen. Een grafiek als dit wellicht ook categoriseren voedsel in soorten zoals groenten, eiwitten, granen en fruit, zodat je beter kunt mixen en matchen ze voor een evenwichtige voeding en recepten.

3 supplement met alkalisch water. De markt biedt een aantal alkaline supplementen die u kunt toevoegen aan het waterverbruik. Ze komen vaak in dropper flessen en met specifieke instructies voor hoeveel doses u dagelijks moet nemen. Zorg ervoor dat u deze instructies om de brief te volgen en uw arts te raadplegen voordat u begint met een verwante regime.

4 Herken nummers. Met het oog op zowel het gevaar of de waarde van verschillende voedingsmiddelen vertegenwoordigen, kunt u een numerieke waarde in verband met het voedsel-item dat wordt begeleid door een plus- of minteken, zoals 26+ of 6,2- zien. U wilt voedsel gemarkeerd met de hoogste positieve getallen te eten voor alkalische nemen. Degenen met een negatieve numerieke waarden markeren voedingsmiddelen die de neiging hebben de meest zuurvormende te zijn.