Hoe om te eten een Aloë Vera Plant

Hoe om te eten een Aloë Vera Plant


Aloë vera is een plant die een cactus sterk lijkt, maar het is eigenlijk een soort van lelie. Aloë vera wordt gebruikt bij de behandeling van brandwonden, zweren, acne, insectenbeten, psoriasis en allerlei andere aandoeningen. De meeste mensen zijn zich bewust van de actuele toepassingen van aloë vera, maar de meesten weten niet dat de plant ook kan worden gegeten. Het bevat een verscheidenheid aan vitaminen, mineralen en aminozuren. Het consumeren van aloë vera is gunstig voor spijsverteringsstoornissen, verbetert de lever- en nierfunctie en zelfs vermindert de symptomen van artritis.

instructies

1 Gebruik een scherp mes drie dikke bladeren van uw aloë vera plant te verwijderen. Leg een handdoek eronder waar je snijden om te vangen aloë vera sap.

2 Leg de blaadjes op de snijplank, en snijd elk blad in het midden van de punt aan het uiteinde. Knip niet door het hele blad. Herhalen voor elk van de drie bladeren.

3 Scheid het blad met uw vingers, het blootstellen van het midden van elk blad. Voer een lepel langs het midden van elk blad te schrapen van de heldere vloeistof. Vermijd het verwijderen van de groene vloeistof, want dit is de meest bitter. Plaats de verzamelde gel in een kleine kom of beker.

4 Combineer de aloë vera met 8 oz. sap in je blender. Meng goed en geniet.