Hoe om te eten alleen ontbijt en lunch voor Weight Loss

Hoe om te eten alleen ontbijt en lunch voor Weight Loss


Als je op een dieet, kan je gefrustreerd omdat je niet lijken te verliezen veel gewicht. Veel diëten zijn beschikbaar om uit te kiezen, zoals een laag-koolhydraat of eiwitrijk dieet. Maar beslissen welke dieet is geschikt voor u is vaak een moeilijke taak. Op sommige momenten, kunt u overwegen het overslaan van het diner helemaal in een poging om gewicht te verliezen. Als u dit plan te koppelen met een gezond ontbijt, lunch en lichte snacks, is het mogelijk voor u om een ​​aantal ponden te verliezen op deze manier.

instructies

1 Begin de dag met een gezond, stevig ontbijt. Het eten van een klein of onbevredigend ontbijt zorgt ervoor dat je om grotere hoeveelheden voedsel later te eten, en ze zijn waarschijnlijk niet de gezondste snacks verkrijgbaar zijn. Voor het ontbijt, eet vetarm, volkoren granen of toast. Eieren, of enkel eiwit, kan worden gebruikt om een ​​omelet of sandwich. Canadese bacon, zo spaarzaam gebruikt, is een low-fat, het vullen van vlees. Onder meer fruit, zoals een appel of sinaasappel, een banaan of een kleine kom van druiven.

2 Eet een bescheiden lunch halverwege de dag. Omvatten salade of andere groenten en fruit. Als je vlees hunkert, eet mager vlees, zoals gegrilde kip of gebakken vis. Pak je lunch de nacht voordat je naar je werk of school, zodat u niet hoeft te stoppen bij een ongezonde fastfood restaurant om te eten.

3 Eet een lichte snack een paar uur voordat je naar bed gaat. Dit helpt om u te houden van het gevoel te hongerig tijdens de nacht, die kan ertoe leiden dat u wakker en ga meteen naar de koelkast.

4 Drink minstens acht acht ounce glazen water gedurende de dag. Water helpt je een vol gevoel, en niet drinken van voldoende kan leiden tot afgestompt denken en ertoe leiden dat u zich moe voelt. Als u van plan bent om het diner over te slaan, is het belangrijk zo gehydrateerd mogelijk te blijven omdat je niet krijgen van een energie van de calorieën in de voeding.

5 Eet gezond de dag nadat u het diner overslaan. Als je wakker wordt, bent u waarschijnlijk erg hongerig te zijn. Hoewel het verleidelijk om te pakken wat je ogen te leggen op kan zijn, vermijd dit te doen. Het eten van vetrijk voedsel ontkent nu niet gaan eten.

Hints

  • Niet overslaan diner meerdere dagen op een rij. Dit zorgt ervoor dat je lichaam aan te gaan "honger-modus." Geen vet dat je eindelijk in zal niet worden vrijgegeven omdat je lichaam "denkt" dat het honger.