Hoe om te dragen een Tennis Elbow Arm Band

Hoe om te dragen een Tennis Elbow Arm Band

Tenniselleboog riemen of beugels zijn een vaak voorgeschreven orthopedische apparaat dat wordt gebruikt om de spieren beschadigd door tenniselleboog versterken. Volgens MayoClinic.com, tenniselleboog of laterale epicondylitis, gewoonlijk behandeld met behulp van riemen en beugels die de impact normale activiteiten op beschadigde weefsels te verminderen. Terwijl de overgrote meerderheid van de tenniselleboog gevallen niet een operatie of behandeling met corticosteroïden nodig hebben om volledig te genezen, kan een tenniselleboog arm band of riem te bevelen te helpen beschermen de laterale elleboog spieren van stress als je genezen. Raadpleeg uw arts om te beslissen of dit apparaat wordt aanbevolen voor uw specifieke situatie.

Stap 1

Leg uw elleboog op een kussen of een zachte ondergrond om de stress van het toepassen van de tenniselleboog arm band te verminderen. Wrijf je laterale elleboog spieren met uw vingers totdat je de plek die het meest pijnlijk vinden.

Stap 2

Meet 10 cm naar beneden je onderarm vanaf die plek met de hulp van een liniaal of meetlint. Leg de brace component van de arm band direct op de gemeten plek op je onderarm en laat de klittenband, zodat het hangt af van je arm. De brace moet rusten op de bovenkant van je onderarm met de band rust op de buitenkant of "pink" kant van je arm, zoals aanbevolen door Sports Injury Clinic.

Stap 3

Houd de brace op zijn plaats terwijl u de klittenband onder je arm te wikkelen en zet deze aan de bovenkant van de brace component. De tenniselleboog band moet stevig worden rond je arm op een manier die de laterale spieren versterkt, terwijl niet het afsnijden van circulatie.

stap 4

Druk op de arm spalk tegen je onderarm, moet uw apparaat wordt geleverd inclusief een, en wikkel de kleinere polsband unit om uw pols been op dezelfde manier als u de eerste Velcro onderarm band deed. Beweeg je arm om ervoor te zorgen dat het toestel op zijn plaats blijft; als je een tintelend gevoel of plotselinge bleekheid ervaren in je arm, maak de klittenband iets meer verkeer mogelijk te maken.

waarschuwingen

  • Bij ernstige pijnklachten blijven of als u uw tennis letsel ervaren in de afgelopen 24 uur, contact op met uw arts of fysiotherapeut om ervoor te zorgen dat uw tenniselleboog geen aanvullende behandeling of een operatie nodig is.

Tips

  • Als u de tenniselleboog schade in de laatste 24 uur volgehouden, gelden een pak ijs en een handdoek om de schade te helpen verminderen ontstekingen.

Wat je nodig hebt

  • Liniaal of meetlint