Hoe om te dragen een Back Brace

Er zijn twee soorten corsetten: zachte corsetten ondersteunen de spieren terwijl nog steeds beweging, terwijl starre beugels beweging te beperken. Patiƫnten dragen back braces om de wervelkolom aandoeningen te behandelen, beheren pijn in de rug als gevolg van de dagelijkse activiteiten, of als onderdeel van een post-operatie herstelprogramma. Een back brace kan worden verkregen via een recept of gekocht over-the-counter.

instructies

1 Controleer de rug brace alvorens het op. Ga niet verder als je ziet tekenen van slijtage in de opvulling of blootgestelde metalen onderdelen.

2 Plaats de rug brace op volgens de instructies van de fabrikant. Het moet een goede pasvorm rond uw buik verlenen en de onderrug. Gebruik de aanpassing mechanismen, zoals riemen, om de pasvorm aan te passen aan uw lichaamsvorm.

3 Draag uw rug brace tijdens de dag, in het bijzonder wanneer u actief bent. U kan de brace 's nachts te verwijderen indien u dat wenst. Draag het onder of boven je kleding, afhankelijk van uw voorkeur.

4 Vervang of reparatie van uw bestaande back brace indien hij glipt of vereist frequente aanpassing, terwijl het op.

5 Adres eventuele aanvullende vragen over het dragen van een medisch voorgeschreven terug brace met uw arts.

Hints

  • Draag geen andermans rug brace, die waarschijnlijk al heeft aangepast aan hun specifieke vorm van het lichaam te passen.