Hoe om te doen verschillende oefeningen op de Iron Gym

Hoe om te doen verschillende oefeningen op de Iron Gym


De Iron Gym is een huis workout bar die past in uw kozijn en kunt u chin-ups en push-ups uit te voeren. Op de balk zijn er drie sets van handgrepen. Deze handvatten kunt u verschillende variaties oefening te doen, elk gericht is op verschillende spieren in je bovenlichaam.

instructies

1 Voer een brede grip pull-up te richten op je bovenrug en armspieren. Pak de buitenste grepen, met je handpalmen van je af. Hang van de bar, dan breng je lichaam door het buigen van je armen en probeer je kin boven de bar te krijgen. Adem uit als je omhoog komen en adem als je naar beneden te gaan. Uitvoeren elke beweging zo langzaam en gestaag mogelijk om spieren gebruik te maximaliseren.

2 Voer een close-grip chin-up om je rug en armspieren, vooral je biceps te werken. Hangen aan het binnenste grepen, met je handpalmen naar u toe. Breng uw lichaam door het buigen van je armen en til je tot je kin boven de bar. Adem uit als je omhoog komen en adem als je naar beneden komen. Doe elke beweging zo langzaam mogelijk.

3 Doe een neutrale-grip pull-up uit te werken je onderarmen en rug. Pak de uitstekende, gewatteerde knoppen in de buurt van het centrum van de Iron Gym. Begin met het hangen, dan stijgen door het buigen van je armen en ellebogen. Krijg je kin boven de rechte bar. Adem langzaam opkomen, adem langzaam naar beneden.

Hints

  • Doe altijd warm-ups en warm-downs voordat u begint en sluit uw trainingssessie.
  • Buig je benen als je voeten de grond raken.
  • Probeer niet te veel te rocken, omdat dit waarschijnlijk in uw deurkozijn zal verhogen de kans op scheuren.
  • De maximale aanbevolen gewicht voor het gebruik van de Iron Gym op een deurkozijn is 300 pond. Controleer altijd het kozijn op barsten voor en nadat u de Iron Gym gebruiken.