Hoe om te doen Uw Boodschappen op de fiets

Amerikanen rijden 84% van de tijd, hoewel de meeste van onze reizen zijn minder dan 2 mijl lang. Waarom uw fiets om uw boodschappen doen in plaats? Fietsen is leuk, bespaart geld op een auto, vermindert stress, kunnen tijd besparen als je anders zou gaan naar de sportschool voor uw training, verbrandt ongeveer 500 calorieën per uur (denk aan wat je kunt eten!), En niet het milieu vervuilen . Met een beetje geavanceerde planning, kunt u de boodschappen van uw week uitvoeren op uw fiets.

instructies

Winkelen op de fiets

1 Neem contact op met uw arts als er een kans dat je niet gezond genoeg om een ​​fiets te rijden.

2 Zoek een supermarkt die je graag dicht bij u thuis. Het helpt ook als de route naar deze winkel heeft fiets of brede stoeprand rijstroken en licht verkeer. Een 10-mijl afstand is een goede maximum als het terrein is vlak en rijweg aangenaam.

3 Koos voor een supermarkt met een goede fietsenstalling, en breng een slot. Als uw favoriete winkel geen goede fietsparkeervoorzieningen, laat ze weten dat je het wilt en ze kunnen sommige installeren. U kunt dit ook vermelden op uw lokale overheid of fiets coalitie, omdat ze misschien op zoek naar locaties om fietsenrekken te plaatsen.

4 Controleer uw banden-it zal het makkelijker zijn om te rijden met een lading op volle banden.

5 Als het allemaal hetzelfde aan u, kies dan voedsel dat reizen goed en zijn klein en licht. Bijvoorbeeld, kopen diksap in plaats van sap en tortilla's in plaats van brood. Maar zeker niet ontkennen zelf iets dat je anders zou willen.

6 Verpak diepvriesproducten bij elkaar om ze langer koud te houden.

7 Pak als een pro: U hebt waarschijnlijk al gemerkt dat baggers zetten de lichtere, meer kwetsbare dingen aan de bovenkant van de tas. Bij transport van voedsel op een fiets, dit nog belangrijker. Je moet niet met een van de zakken verstrekt in de winkel (anders dan alleen maar om dingen te scheiden) omdat ze niet sterk genoeg.

8 Als u gebruik maakt van een combinatie van het laden van jezelf (met een rugzak of draagtas) en uw fiets (met een rek of trailer), zet de zware dingen op je fiets.

9 Ride zorgvuldig. Om de beurt langzaam. Signaal uw voornemen om chauffeurs. U moet dit toch te doen, maar je zult merken van uw (en uw fiets van) responstijd is langzamer wanneer beladen. Ook hoeft u niet wilt dat alle bezwete te zijn wanneer u verplicht climatization de supermarkt in te voeren.

10 Spaar grote en zware voorwerpen (zoals hondenvoer of gevallen van wijn) en enkele bevroren items (als de afstand is meer dan een paar mijl) voor kruidenierswinkel reizen met een taxi of auto. Of vragen of de winkel levert.

Hints

 • Roll up (of riem naar beneden) je broekspijpen om ze uit de keten te houden. Capribroek werken goed.
 • Lokale fiets organisaties hebben soms fiets trailers te lenen aan hun leden-als ze dat niet doen, krijgen een voor hen.
 • Oude fiets buizen werken goed als Bungie snoeren.
 • Pak je boodschappen in een doos, en de band die aan uw fiets rack als je geen fietstassen.
 • U kunt stevige canvas tassen hangen van uw stuur voor zeer korte afstanden en lichte belasting.
 • Een achterste mand kan een beetje meer gewicht dan een front mand.
 • Een taxi kan dienen als back-up voor het geval dat u te veel boodschappen of een probleem met je spullen.
 • Budget 1 uur per 10 mijl voor reistijd. Vergeet niet, het ook telt als oefening.
 • Je moet redelijk comfortabel fietsen voelen op straat voordat je het doet het dragen van uw gezin week eten.
 • Jeans hebben de neiging ongemakkelijk te zijn tijdens het rijden vanwege hun dikke naden.
 • Alleen plaats lichte voorwerpen in een front mand.
 • Draag altijd een helm.