Hoe om te doen Skips en High Knees op Gebied Boren

Het maakt niet uit welke sport je in opleiding voor, veld opwarmen en boor oefeningen profiteert u. Wees voorbereid op snelheid en behendigheid op het gebied, spoor, trail of rechtbank door de juiste warming-up knieën en beenspieren. Handhaving van flexibiliteit en de mogelijkheid om plotselinge bewegingen en springt met een 20 minuten routine waar je springt en hoge knieën doen in het veld oefeningen tijdens de training af te handelen.

instructies

1 Strek voordat je springt en hoge knieën doen in het veld oefeningen. Warmen de spieren altijd voorafgaand aan de training. Vergeet niet om diep adem te nemen, terwijl het uitrekken als je spieren extra zuurstof nodig hebben om te werken bij hun potentieel. Houd in gedachten dat alle diepe spieren strekken duurt ongeveer 30 seconden om effectief te zijn.

2 Begin met het zachtjes te springen op zijn plaats om op te warmen meer voordat je springt en hoge knieën doen in het veld oefeningen. Start het opheffen van uw knieën in plaats afwisselend. Probeer en raak elke knie tot de tegenovergestelde elleboog voor maximaal warming-up oefening. Stop met het proberen om uw ellebogen aan te raken om je knieën voor het begin van het veld boren.

3 Ga vooruit en beginnen te slaan voor uw eerste veld boor. Weet dat je de intensiteit toe te voegen aan uw boor met hogere knieën en slaat over. Zorg ervoor dat je landt op je hele voet elke keer tijdens de training en niet op alleen de bal van je voet (om letsel te voorkomen). Sla voor vijf tot tien minuten per drill herhaling.

4 Intensiveren uw vakgebied uit te werken naast met een hoge knieën oefeningen tijdens je training routine. Begin met het joggen naar voren, maar je knieën te verhogen zo hoog als je kunt tijdens het hardlopen. Maak gebruik van je armen om u impuls te geven, maar houd armen en handen uit de weg van je knieën. Steun een rechte bovenlichaam met een sterke en betrokken kern. Gebruik niet alleen uw been- en bilspieren, maar ook je buik- en rugspieren. Lopen met hoge knieën voor ongeveer 5 minuten per boren herhaling.

Hints

  • Neem contact op met uw arts voordat u deelneemt aan een nieuwe oefening programma of boor.
  • Vermijd alle oefening als je herstellende bent van een eerdere blessure; dubbel te controleren met uw arts voordat hervatten activiteit en zorg ervoor dat je blessure is genezen.