Hoe om te doen push-ups met behulp van een stoel Ondersteuning

Hoe om te doen push-ups met behulp van een stoel Ondersteuning


Push-ups zijn een uitstekende en efficiƫnte manier om de spierkracht in je armen, schouders en rug te verhogen. Zonder toegevoegde gewichten of fitnessapparatuur, kunt u een goede training te bereiken. Ze kunnen echter heel moeilijk voor veel mensen.
Met behulp van een stoel voor hulp kan push-ups een beetje makkelijker te maken, maar ook helpen je blijft goede vorm. Het handhaven van de juiste vorm zal de kans op letsel zoveel mogelijk te beperken, alsmede zorgen voor betere resultaten.

Terwijl de stoel geholpen push-ups het hele bovenlichaam te oefenen, zijn er specifieke methoden die zal zich richten op zowel de biceps en triceps.

instructies

Bicep Push-ups

1 Plaats de achterkant van de stoel tegen de deur of muur. Dit zorgt ervoor dat de stoel niet rond glijdt tijdens het gebruik.

2 Staan tegenover de stoel en bukken om de handen te plaatsen op de hoek randen van de stoelzitting. Houd je armen recht en direct onder de schouders, en de verschuiving van de meerderheid van uw lichaamsgewicht om je armen en schouders.

3 Loop je voeten naar achteren, waarbij je je armen recht en evenwijdig aan de rugleuning. Loop terug tot je lichaam vormt een rechte lijn van de schouders te hakken, zonder boog in je rug. In de stand, moet je op je tenen met je voeten side-by-side.

4 Schouderophalen je schouders naar achteren, je schouderbladen samen te trekken. Dit zal helpen om uw rug plat en ook zal u helpen uw armspieren te isoleren bij het doen van push-ups.

5 Buig je ellebogen, het verlagen van uw lichaam in de richting van de stoel. Houd je rug en benen recht, en houd uw ellebogen naast je romp. Lagere tot je bovenarmen zijn direct naast en parallel met je rug. Als je armen zijn hoger dan je rug, heb je te ver gegaan.

6 Strek je ellebogen om je lichaam terug naar de oorspronkelijke positie te verhogen. Het moet u exact dezelfde hoeveelheid tijd om jezelf te verlagen en te verhogen. Als je armen volledig gestrekt, controleren om ervoor te zorgen dat uw rug is nog recht, zonder boog, en je schouderbladen samen worden getrokken.

Triceps push-ups

7 Plaats de achterkant van de stoel tegen de deur of muur. Dit om te verzekeren dat de stoel niet rond glijdt tijdens het gebruik.

8 Ga op rand van de stoel met je handen gelegd, alle knokkels naar voren, aan de voorkant van de zitting.

9 Stap een stap vooruit, volledig verplaatsen van uw lichaam van de stoel tijdens het rusten je lichaamsgewicht op je handen. Houd je schouders naar beneden trok, uit de buurt van je oren en je voeten side-by-side, plat op de grond. Je benen zou een perfect rechte hoek te vormen, en je armen moeten recht zijn, met je schouders recht boven je handen.

10 Buig je ellebogen om je lichaam te verlagen. Buig je armen totdat je bovenste en onderste armen vormen een perfect rechte hoek, of L-vorm. Houd uw armen parallel aan elkaar; als ze beginnen te draaien aan de zijkant, of je ellebogen verder gaan dan de stoel frame, trek je schouders uit de buurt van je oren, en trek je ellebogen samen om uw vorm terug te krijgen.

11 Strek je ellebogen tot je lichaam terug in de oorspronkelijke positie. Het moet u exact dezelfde hoeveelheid tijd om jezelf te verlagen en te verhogen. Tijdens de gehele duur van de oefening, moet staartbeen-rug-van je schouders naar uw recht zijn zonder boog.

Hints

  • Als je je rug gebogen voelen, draai je maag om je terug te geven extra steun.
  • Houd uw nek neutraal; het moet de rechte lijn van uw volledige terug verder.
  • Houd je schouders recht boven je handen, terwijl het verlagen, verhogen of te stil zijn.