Hoe om te doen Pool Schaatsen op een skateboard

Pool schaatsen is de moeilijkste, intens en gerespecteerde soort schaatsen in de skateboard wereld. De steile hellingen van de zijkanten, de snelheid van het beton en de rare hobbels en scheuren te maken zwembad schaatsen zo lastig als het is spannend. Wilt u verscheuren een leeg zwembad, volg dan deze stappen om het zwembad schaatsen doen op een skateboard.

instructies

1 Begin met de juiste raad van bestuur, bij voorkeur een die tussen de 8 en 9 inch breed en heeft een 15-inch wielbasis. Korte decks gaan beter te zijn dan lange degenen werken, omdat je meer behendig manoeuvreren en doen ook een kickturn off van de rand van het zwembad. Belangrijker nog, hoewel, zorg ervoor dat je een bord dat je weet te gebruiken en comfortabel voelt.

2 Haal je halfpipe en skatepark zwembad afrijden. Je kan niet springen in een leeg zwembad, dat is een gevaarlijke en chaotische schaatsen milieu, totdat je onder de knie hebt het zwembad van het skatepark en, daarvoor, de half-pipe. Stap uit er vroeg in de ochtend als je niet krijgt platgewalst als je toevallig te vallen. Name aandacht besteden aan uw kickturns.

3 Start in het zwembad. Het laten vallen in het zwembad van de richel is waanzin, tenzij je een doorgewinterde zwembad schaatser bent of je bent het dragen van kogelvrije vesten te schaatsen. Starten vanaf de bodem van het zwembad indrukken en gedeeltelijk één kant te komen. Kickturn om terug naar beneden te krijgen en doe hetzelfde aan de andere kant totdat je wat momentum op te bouwen. Als u de kickturn niet goed uit te voeren, gewoon naar beneden glijden op de knieën (als je het dragen van kniebeschermers).

4 Werk aan de overgangen. In tegenstelling tot miniramps of zelfs skatepark zwembaden, echte zwembaden hebben een zeer snel, oncontroleerbare overgangen. Naarmate je verder met je kickturns, zorg ervoor dat verschillende soorten overgangen werken, bij voorkeur in verschillende zwembaden. Neem een ​​paar uren of zelfs een hele dag aan het werk op een bepaalde overgang, zodat je het onder de knie voordat je verder gaat met iets moeilijker of zelfs alleen maar een beetje anders.