Hoe om te doen Pilates Volledige Teaser Oefening

Pilates is zeer populair geworden in de Verenigde Staten omdat het is een zachte maar effectieve vorm van oefening geschikt voor mensen van alle leeftijden en soorten lichaam. Werken te rekken en versterken van de kerntemperatuur van het lichaam spieren, kan pilates verbeteren van de houding en de bloedcirculatie, beeldhouwen het lichaam en verhogen behendigheid. Met een paar eenvoudige tips die u kunt de pilates volledige teaser oefening toe te voegen aan uw normale routine.

instructies

1 Begin de pilates volledige teaser door plat op je rug op een zachte ondergrond. U kunt direct leggen op zachte vloerbedekking of gebruik maken van een yoga-mat. Breid je ruggengraat omhoog lang en recht en laat je armen ontspannen langs je lichaam.

2 Betrek je buikspieren als je inademt en til je armen omhoog en weer boven je hoofd. Adem uit en til je bovenlichaam en benen naar het centrum positie. Als je uitademen en slinger je armen naar het midden, til je je lichaam in een "V" positie. Je benen moet eindigen rechtop en tilde op ongeveer 45 graden en de palmen van je handen moet eindigen net boven je knieƫn.

3 Adem in als je ontspannen je benen weer op de grond en je armen weer boven je hoofd. Proberen te gebruiken buikspieren om je benen en romp te heffen, in plaats van de dynamiek van uw bewegingen.

4 Herhaal de pilates volledige teaser 8 tot 10 keer voordat u ontspant je armen en benen op de grond en ontspannen.

Hints

  • Als je net begint pilates of een geschiedenis van lage rugpijn en je ervaart ongemak tijdens uw praktijk van het volledige teaser, de praktijk en perfectioneren van de halve teaser eerste, het opheffen van slechts 1 been in een tijd en afwisselend kanten. Als je sterk genoeg voelt, ga dan naar de volledige teaser.