Hoe om te doen Oil Pulling voor Dental Health

Weet u dat een natuurlijke remedie voor het verbeteren van uw mondgezondheid zit in uw keuken kast? Als je wittere tanden, frissere adem en een middel van de bestrijding van tandvleesaandoeningen wilt, maken olie trekken een deel van uw dagelijkse tanden reinigen regime.
Olie trekken is de praktijk van zwiepende eetbare oliën zoals maïs of koolzaad in je mond om onzuiverheden uit je systeem te trekken. Aangezien giftige stoffen zijn aangetroffen in lichaamsvloeistoffen, het idee is om ze uit te trekken door je speeksel, zodat je lichaam zijn natuurlijke functies beter te kunnen presteren. De directe site van de olie te trekken, je mond, ziet verbetering door het regelmatig reinigen van de bacteriën die tandbederf, tandvleesontsteking en slechte adem veroorzaakt. De lange termijn effecten zijn ook gunstig voor mensen verbeterd alles van verkoudheid en acne spijsvertering en eliminatie gemeld als gevolg van hun lichaam spoelen van verontreinigingen.

instructies

1 Neem 2 eetl. van de olie na het opstaan ​​in de ochtend en vóór het zetten van iets anders in je mond. Het maakt niet uit wat voor soort je gebruikt, alleen dat het een smaak die je leuk vindt. Een paar suggesties zijn olijf-, zonnebloem- en lijnzaad. U kunt generieke frituurolie gebruiken als je de smaak kan staan. U hoeft niet te kopen een dure merk, hetzij.
Laat de olie niet te slikken, terwijl je trekken. Het doel is om zich te ontdoen van onzuiverheden, dus als je te slikken, zet je de giftige stoffen terug in je lichaam. Je zult een drang om te slikken, dus laat je droog slikken om de sensatie te verlichten.

2 Spit alles uit na ongeveer 20 minuten. De olie zal zijn veranderd van de gouden kleur die veel witter. Gooi de olie in de gootsteen of het toilet, want de olie zich ophoopt, kan het de leidingen verstoppen.
Borstel, floss en spoel je tanden als je normaal zou doen.

3 Herhaal de stappen 1 en 2 in de avond.

Hints

  • Olie trekken kan een aantal kwalen te verlichten, maar het is geen wondermiddel. Als u matige of ernstige ongemak in verband met een kwaal te ervaren, kunt u uw arts of tandarts in een keer.