Hoe om te doen Fiber Glass Repair

Hoe om te doen Fiber Glass Repair


Fiberglasconstructie wordt meestal gebruikt in boten en auto's. Hars, stoffen en een kernmateriaal samen de glasvezel laag. Een topcoat gel of verf wordt aangebracht over de glasvezel voor de bescherming en stijl. Glasvezel schade kan als kleine spin scheurtjes, diepe scheuren en spleten, of gaten te presenteren. Om goed te herstellen en het herstel van glasvezel, vindt u gespecialiseerde benodigdheden die kunnen worden gekocht bij de zee of bouwmarkten nodig. Voltooi de reparatie in een warme, droge plaats om de epoxy te genezen.

instructies

1 Reinig het beschadigde gebied met een doek en-wax verwijderen schoner. -Reinigingspennetje reiniger moet residu dat later kan de epoxy niet te verwijderen.

2 Schraap de V-vormige rand van de blikopener langs scheuren op het gebied kier. Het is niet nodig om gaten rond schrapen.

3 Schuur de geschraapt randen met 100-grit schuurpapier. Schuren zal ruw het oppervlak, zodat de hars en epoxy zullen houden.

4 Maal de omgeving van een gat of het openen van het gebruik van een disk molen, die kunnen worden gehuurd bij een bouwmarkt te vinden. De schijf molen werkt als schuurpapier om beschadigde gebieden te verwijderen en het oppervlak ruw.

5 Toepassen hars gebarsten zones en laat uitharden. Als u de vaststelling van een groot gat dat moet worden ingevuld, snijd een glasvezelmat op maat en zich binnen het gat met behulp van hars. Volg de aanwijzingen van de fabrikant bij het gebruik van hars.

6 Smooth epoxy op het droge, uitgeharde reparatie met behulp van een troffel. Gebruik een epoxy geformuleerd voor glasvezel reparaties. Laten doorharden.

7 Sand elke ongelijke gebieden met behulp van schuurpapier en veeg resten weg met een schone doek.

8 Coat het gerepareerde gebied met een gelcoat of verf aan de rest van het oppervlak overeenkomt. Breng de gelcoat of verf met een spons of penseel, volgens de aanwijzingen van de fabrikant.

Hints

  • Werk in een droge, goed geventileerde ruimte, zodat de hars en epoxy kan genezen.
  • Volg de aanwijzingen van de fabrikant voor de toepassing en de droogtijd.