Hoe om te doen de Crocodile Pose in Yoga

Niet elke houding in yoga vereist de flexibiliteit en beweeglijkheid van een Cirque du Soleil performer. Maar zelfs de gemakkelijkste houdingen, degenen die niet lijken te zijn die zich uitstrekt een deel van uw lichaam, zijn gunstig. De krokodil houding is een van die. Een integraal onderdeel van yoga is het leren om te ontspannen en hoe om te ademen diep en ritmisch. Een yoga beoefenaar leert om aandachtig bewust van de manier waarop haar lichaam voelt en de manieren waarop zij handelt op bepaalde bewegingen en posities of, omgekeerd, wanneer het niet samen te werken en misschien een houding moet worden aangepast te worden. Leren hoe om te ontspannen en te laten gaan moet niet zo'n groot probleem dat je moet leren hoe om dit te doen, maar in deze snelle, hectische, nooit-een-tweede-to-reserve wereld waarin wij leven, we soms vergeten te vertragen.

instructies

1 Liggend op je yogamat, maag tegen de mat, krijg je ligt. Trek je schouders naar beneden uit je oren. De meeste mensen hebben de neiging om gespannen in de nek en schouders, zonder zelfs te realiseren.

2 Spreid je uitgebreid de benen iets uit elkaar. Je kan wijzen voeten naar elkaar of en de achterkant.

3 Buig je armen bij de ellebogen en stop je handen, handpalmen naar beneden, onder je hoofd, dat je ofwel hebben zich naar rechts of naar links.

4 Sluit je ogen en begin je diepe, ritmische ademhaling door je neusgaten. Leer je inhaleren en uw uitwasemingen een beetje langer elke keer dat je aan yoga te houden.

5 Ontspan je gezicht spieren, met inbegrip van uw mond en uw voorhoofd.

6 Focus op de verschillende delen van je lichaam. Instrueer je rug om te ontspannen, je benen, je armen, je buik, je hart, je hersenen, je zenuwstelsel, en ga zo maar door.

7 Merk op dat je lichaam te ontspannen en je kunt het voelen, met elke uitademing.

Hints

  • Het doen van de krokodil pose zal helpen verlichten problemen met de spijsvertering. Bovendien, liggend op de maag helpt bij de maag ziekten zoals well.Check uit de yoga-link in de sectie Resource. U ziet een illustratie van het lijk pose die wordt gedaan op de rug van de behandelaar, maar, zoals de krokodil terug, die wordt gedaan op de maag, beide houdingen zijn eenvoudig nog uit te voeren zeer voordelig. Niet ontslaan van de werkzaamheid van deze twee houdingen simpelweg omdat ze te makkelijk en niet veeleisend lijken.