Hoe om te doen de Bunny Hop op een BMX Bike

BMX fiets trucs maken het fietsen met je vrienden plezier en het verhogen van uw rijvaardigheden op hetzelfde moment. Leren om te doen de Bunny Hop zorgt voor een basis waarop u kunt bouwen om nog meer uitgebreide en gedetailleerde fiets tricks te doen.

instructies

1 Begin deze truc als je zou beginnen met een wheelie knallen. Verplaats uw gewicht naar iets achter uw stoel en hurken naar voren.

2 Leun achterover en ruk je stuur naar je borst, de opheffing van het voorwiel van uw BMX fiets van de grond eerst.

3 Knijp je dijen stevig vast en trek je achterwiel van de grond, terwijl voorovergebogen. Dit zal uw fiets naar voren en je voorwiel naar beneden te stuwen. Zodra uw voorwiel de grond raakt, kunt u toestaan ​​dat de band weer naar beneden te komen ook.

4 Oefen dit proces. In het begin zul je niet springen erg hoog in de lucht. Perfectioneren van de techniek, dan richten op het verhogen van uw lucht en de afstand die u in staat om Bunny Hop uw fiets zijn.

Hints

  • Zorg ervoor dat u volledig vertrouwd bent met deze vaardigheid voordat u elke vaardigheden die zijn gebaseerd op de Bunny Hop, zoals een 180 te doen.
  • Draag altijd beschermende kleding tijdens het rijden je BMX fiets, in het bijzonder wanneer je het leren van een nieuwe vaardigheid, zoals de Bunny Hop. U zal vallen, terwijl het leren en door het dragen van uw beschermende kleding, kunt u ernstig of blijvend letsel te voorkomen.