Hoe om te doen Carbo-laden Voordat een Bodybuilding Contest

Hoe om te doen Carbo-laden Voordat een Bodybuilding Contest

Bodybuilding is een uitdagende achtervolging, als je een gedisciplineerd voeding en workout plan om succes te behalen moet hebben. Hoewel uw voedsel keuzes zijn niet zwaar beperkt gedurende massa wint fasen wedstrijd voorbereiding wanneer vindt u uw calorie-inname en voedingswaarde keuzes beperkt. Bodybuilder Joe Klemczewski merkt dat je intense wedstrijd voorbereiding en voedingsstoffen manipulatie een week voor je wedstrijd moet beginnen.

Stap 1

Begin de laatste week voordat uw concurrentie consumeren 0,5 gram koolhydraten per pond van uw lichaamsgewicht. Hoewel dit waarschijnlijk lager zijn dan de aanbevolen dagelijkse inname van 130 g per dag door de National Academies voorgesteld zal worden, is het nog steeds genoeg om uw activiteiten van stroom, zonder dat u extra water te houden, zoals koolhydraten bevorderen het vasthouden van water.

Stap 2

Verminder je inname van natrium gedurende de week. Natrium stimuleert het vasthouden van water, dus je moet beginnen de week met een normale inname van natrium - ongeveer 1750 mg per dag - en werk je weg naar beneden om zo weinig natrium mogelijk de dag voorafgaand aan de show.

Stap 3

Verhoog uw inname van koolhydraten geleidelijk in de loop van de week. De bodybuilding website Fitness Atlantic merkt op dat sommige carb-loading plannen suggereren verminderen van de inname van koolhydraten te bereiden op een eendaagse koolhydraat-load, maar stelt dat een geleidelijke belasting verdient de voorkeur. Een week lang koolhydraten load kunt u adequaat spieren te vullen met glycogeen, welke definitie en grootte verbetert.

stap 4

Consumeer bananen. Bananen zijn rijk aan koolhydraten en weinig vet, maar ook kalium. Kalium is een essentiële voedingsstof die kan helpen voorkomen dat kramp als je je inname van natrium te verminderen.

stap 5

Verminder het waterverbruik geleidelijk gedurende de week en blijven stijgen inname van koolhydraten tot je consumeert 2,5 g per pond van lichaamsgewicht op de dag voor de show. Je moet alleen drinken 64 oz. van water de dag voorafgaand aan de show.

stap 6

Verbruiken enkelvoudige koolhydraten op de dag van de show. Vezelig voedsel kunnen achterlaten als u opgeblazen, zodat voedsel zoals honing en apple boter de voorkeur, volgens bodybuilder Jeff Behar.

Tips

  • Koolhydraten manipulatie is slechts één aspect van het bodybuilding voorstelling voorbereiding; Raadpleeg een veteraan voor tips over poseren en zonnebank.