Hoe om te doen Aerobics van het water met osteoporose

Als je ouder wordt, kun je botten massa, wat kan leiden tot breuken en gebroken botten te verliezen. Door het handhaven van een regelmatige lichaamsbeweging routine, zelfs als je al gediagnosticeerd met osteoporose, kan u helpen versterken botten breuken en andere verwondingen te voorkomen. Water aerobics is een geweldige manier om de botdichtheid te verhogen, zonder overbelasting spieren of het veroorzaken van schade.

instructies

Hoe om te doen Aerobics van het water met osteoporose

1 Stretch voordat u het water. Je moet strekken been- en armspieren, rug en schouders en andere spieren aan kramp of pijn te voorkomen na een training.

2 Voer de oefening zwembad. langzaam lopen heen en weer gedurende ten minste tien minuten. weerstand water zal u helpen de spieren die u toelaat om de botdichtheid te verhogen op te bouwen.

3 Ga rechtop staan ​​en til je rechterbeen. Gebruik je linkerbeen voor ondersteuning. Verlaag je rechterbeen en herhaal 10 keer. Als u extra ondersteuning, leunen tegen de wand van het zwembad nodig. Switch benen en herhaal de oefening met je linkerbeen 10 keer.

4 Sta met je armen aan uw kant. Strek je rechterarm en duw de buurt van uw lichaam. Verlaag uw arm en herhaal 10 keer. Herhaal deze oefening met je linkerarm. Voor extra weerstand, gebruiken waterbestendig dumbbells speciaal gemaakt voor water aerobics.

5 Houd vast aan de kant van het zwembad. Kick beide benen in een schaar beweging als je zou als je waren zwemmen. Probeer deze oefening uit te voeren gedurende ten minste drie minuten. U kunt ook een kickboard voor extra beweging te gebruiken.

Hints

  • Blijf altijd gehydrateerd, zelfs al ben je te oefenen in een zwembad.
  • Varieer uw routine, zodat je niet vervelen.
  • Neem contact op met een arts voordat u begint met een trainingsprogramma.