Hoe om te doen Aerobics op een Yoga SwingDe yoga schommel is een stuk van een stof genaamd een hangmat, opgehangen aan het plafond of een frame, die u toelaat om yoga houdingen en luchtfoto oefeningen doen zonder zo veel zwaartekracht weerstand. Het is gebouwd op het idee van de acro-yoga (partner yoga), maar geen partner nodig. Het bouwt kracht en core spieren en verdiept strekt gedaan in de flexibele hangmat. Het kan ook gebruikt worden voor aerobic oefeningen vanuit de lucht en luchtfoto dance routines. Met het oog op aerobic oefeningen doen op een yoga schommel, moet u eerst hebben een aantal kracht en uithoudingsvermogen in de schommel gebouwd.

instructies

1 Vertrouwd te maken met de yoga-swing. Zorg ervoor dat u alle veiligheidsvoorschriften in de gebruiksaanwijzing te lezen en dat je moet aanpassen van de hoogte van de swing aan uw lengte past. Bekijk enkele instructievideo's over verschillende houdingen en oefeningen die je kunt doen in de swing. Neem de tijd om te spelen met de schommel in een verscheidenheid van posities: liggend op je buik, liggend op je rug, zitten, opknoping ondersteboven, houdt jezelf met je handen, en staan ​​in de swing.

2 Warm-up met enkele yogahoudingen en strekt zich uit in de schommel. Zorg ervoor dat u een volledige warming-up sequentie die elke belangrijke spiergroep richt doen - armen, benen, buik en rug.

3 Oefen een vinyasa yoga flow. Dit zal snel bewegen, met name in de schommel. Integreer antenne moves, zoals flips door de hangmat. Vasthouden aan de bovenkant van de hangmat en fietsen de benen. Doe trekpoppen, met behulp van de hangmat als je weerstand. Door het uitvoeren van scripties aërobe activiteiten op de schommel, verhoog je weerstand en ook de spieren te versterken.

4 Afkoelen van de spieren. Zorg ervoor dat je langzaam breng je hartslag weer naar beneden door het vertragen van het aërobe beweging, ga dan in een aantal diepe stukken met behulp van de hangmat.

Hints

  • Draag nauwsluitende kleding die je benen en oksels covers - dit zal helpen verminderen schuren van de hangmat.
  • Uit te werken op blote voeten, zodat uw voeten kan ook grijpen het weefsel van de schommel.
  • Gebruik geen inversies niet of flips als u zwanger bent of een lage bloeddruk of hartaandoeningen. Zorg ervoor dat u veel water te drinken voor, tijdens en na een training.