Hoe om te doen 50 of meer Sit-ups Each Day

Sit-ups kan de meest moeilijke oefening om zo ver als motivatie betreft voltooien. Voor veel mensen sit-ups creëren meer pijn en ongemak dan voordelen en resultaten. Als je iemand die willen s om sit-ups hier toe te voegen aan uw dagelijkse routine zijn een paar stappen over hoe om ten minste 50 sit-ups per dag.

instructies

1 Als je wakker wordt het eerste wat je hoeft te doen is vast te stellen op je rug in je bed, doe dan ongeveer 5 warm-up sit-ups in je bed. Dit helpt je wakker en krijg je bloed stroomt. Zodra u deze 5 sit-ups hebben afgerond krijgen dan klaar voor de dag. Als je gevoel meer wakker na de sit-ups gaan tot 10 sit-ups op de grond te doen door uw bed voordat je een douche neemt.

2 Tijdens de lunch als je in een gebied dat je kunt leggen op je rug, zou ik aanraden om een ​​andere 10-20 sit-ups, terwijl bij de lunch dit zal helpen je verblijf op tempo voor uw doel van 50 sit-ups per dag.

3 Zodra je thuis doen 2 sets van 20 sit-ups. Dit zal de dagelijkse taak van het doen van 50 of meer sit-ups per dag af te ronden. Als u doorgaat met de tijd om sit-ups elke dag doen, zul je beginnen met een betere kracht die u kunt verhogen sit-up grenzen te ontwikkelen.