Hoe om te dienen een onbereikbare bal in het tafeltennis

Een van de beste dient te gebruiken op een korte of met name jonge tegenstander die heeft een beperkte table-bereik is de self-terugkerende korte dienen. Dit is een dienst die is gewoon nauwelijks gediend over het net, met extreme back-spin, zodat de bal terug over het net terug. Als de regels van tafeltennis staat, moet je tegenstander de bal te raken om het een geldig retour zijn - waardoor de bal terug te keren naar uw kant betekent dat je het punt te winnen.

instructies

1 Houd uw peddel met uw favoriete grip en houd je onderarm paddle-arm tegen je buik.

2 Draai je peddel, zodat je forehand is gericht naar de hemel, alsof je een frisbee waren aangrijpend.

3 Gooi de bal omhoog en op zijn afkomst, slaan de bal in een-frisbee gooien beweging, waarbij u zoveel back-spin geven mogelijk. Zorg ervoor dat de eerste stuiteren van de bal landt in de buurt van uw kant van het net. De bal moet stuiteren op uw zijde, gaan over het net, stuiteren aan de kant van je tegenstander, en dan weer terug over het net en stuiteren op uw zijde.

Hints

  • De truc om dit te dienen is de toepassing van een minimale voorwaartse kracht om de wedstrijd en dit compenseert het vermogen van de back-spin om de bal terug te keren naar je.
  • Om spin om de bal toe te passen zonder opvallend dat "forward," hoek van de peddel temeer het gezicht gezichten uw stomache en grazen de bal "naar boven."
  • Oefening baart kunst, want dit is een truc van precisie en aanraking.
  • Als je tegenstander is lang of snel, ze kunnen oplopen tot meer dan of lopen rond de kant van de tafel en het uitvoeren van een snelle beweging schot.