Hoe om te controleren Lichaamsvet Met Beugels

Hoe om te controleren Lichaamsvet Met Beugels


Fitness is een aanbevolen onderdeel van een dieet of voeding regime. Afvallen healthfully vereist het maken van eenvoudige veranderingen in levensstijl, zoals het volgen en vastleggen van vet verlies van uw lichaam. Dit is belangrijk omdat, als je de opbouw van uw fitness routine, je spieren op te bouwen op hetzelfde moment je vet te verliezen. Gewoon met een gewicht van jezelf op een schaal of met een meetlint zal je niet precies vertellen wat uw vetgehalte is. Met behulp van de lichaamsvet pinch test met de huidplooi remklauw om lichaamsvet te meten is een eenvoudig proces. Gebruikt op een regelmatige basis, zal het helpen om nauwkeurig bijhouden van uw vooruitgang in de tijd.

instructies

1 Begin met de eerste aankoop van een huidplooi remklauw. De beste keuze voor u kan afhangen van uw individuele wensen en uw conditie. Als je erg atletisch, zou Harpenden remklauwen u de meest nauwkeurige resultaten, maar is ook de duurste optie. Als je nieuw bent bij het uitwerken zijn, kan de goedkopere Slim Guide remklauwen het meest geschikt lijkt. Deze remklauwen zijn niet de meest accurate, maar ze geven je een goed algemeen idee van wat je vetpercentage is.

2 Kalibreer de remklauw, indien nodig. Dit helpt om ervoor te zorgen krijg je de meest nauwkeurige metingen. Sommige modellen zijn voorzien van een "self-calibration" functie en dus nooit meer hoeft te worden gekalibreerd. Echter, sommige modellen vereisen de aanschaf van een extra kalibratie-kit, dus houd hier rekening mee bij het kiezen van een remklauw.

3 Kies een gebied van je lichaam dat je consequent meet, zoals uw dijbeen of onderbuik. Het veranderen van de gebieden met elke meting zal de resultaten veranderen en geven u onjuiste voortgangsrapportages.

4 Knijp het vet op je lichaam, door het veilig grijpen op het vetweefsel en het vermijden van spierweefsel. Het spierweefsel is veel steviger en dichter dan het vetweefsel, dat zachter.

5 Gebruik de remklauw aan de huid ongeveer knijpen een centimeter onder de plaats waar uw vingers zijn. Ze moeten in een rechte hoek positie direct in de huid en niet knijpen schuin. Laat en herhaal het proces nog een keer. Het gemiddelde van de twee waarden.

6 Noteer de waarden in een notebook. Houd dit notebook te blijven volgen van je vooruitgang.

Hints

  • Het beste is om niet te zetten zo veel gewicht in een enkele dag meting. Het lichaamsvet pinch test is nauwkeuriger wanneer het via een tijdsperiode.