Hoe om te bepalen Kinderen & # 039; s Hand Maat voor Goalie Gloves

Hoe om te bepalen Kinderen & # 039; s Hand Maat voor Goalie Gloves

De doelman is een van de meest zichtbare rollen in 's werelds meest populaire sport: voetbal; Echter, in het programma US Soccer Jeugd, teams niet keepers gebruiken totdat de onder-10 leeftijdsgroep, omdat jongere kinderen niet over de vaardigheden om de beweging van de bal te anticiperen op te vangen in de lucht. Als keeper, een kind heeft behoefte aan een paar goalie handschoenen in de grootte van de junior's. De juiste handschoen zijn iets groter dan de handen om een ​​oppervlak tot de bal te vangen, maar niet zo groot dat de handen glijden goed in de handschoenen.

Stap 1

Meet de omtrek van het breedste deel van de palm aan de rechterkant - het meten helemaal rond de palm, maar met uitzondering van de duim. Schrijf dit getal naar beneden.

Stap 2

Meet de omtrek van het breedste deel van de handpalm, met uitzondering van de duim, aan de linkerkant, en schrijf dit getal naar beneden.

Stap 3

Voeg 1 inch aan de grotere kant meting om de handschoen maat te krijgen.

stap 4

Meet de top van de langste vinger van de rechterkant naar de basis van de rechterhand, net boven de pols.

stap 5

Herhaal deze vinger meting van vingertop aan de basis van de hand op de linkerhand. De grotere omvang is de vinger meting, die sommige fabrikanten gebruiken.

Tips

  • Als het kind tussen twee maten, koop de groter formaat.
  • Als het kind tracht op de handschoenen moeten zijn vingertoppen minimaal 1/4 inch tot 1/2 inch vanaf de bovenkant van de handschoen.
  • Praat met de voetbaltrainer over de behoeften van apparatuur. Goalies maken vaak gebruik van een paar handschoenen voor de praktijk, en één paar voor games, maar dit kan niet nodig zijn voor kinderen die nog steeds het spelen van meerdere posities in het seizoen.

Wat je nodig hebt

  • Flexibel meetlint
  • Pen
  • Papier